3.3 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Kehtna vald

20. detsembril sai politsei teate, et Kehtna vallas löödi 23-aastast mees, kes sai viga.

Märjamaa vald

15. detsembril sai politsei teate, et eelneval ööl siseneti akna kaudu Märjamaa vallas asuvasse kauplusesse ja varastati sularaha. Kahju tekitati ligi 440 eurot.

15. detsembril sai politsei teate, et Märjamaa vallas varastati ettevõtte territooriumilt käivitusabi ja ligi 300 liitrit diiselkütust. Kahju tekitati ligi 560 eurot.

17. detsembril alustati kriminaalmenetlust selles, et juuni- ja juulikuus kandis Märjamaa vallas elav 31-aastane mees investeerimise eesmärgil Panama ettevõtte pangakontole raha, kust lubati mehele edastada pangakaart, et ta saaks ligipääsu oma rahale, kuid tänaseni pole mehele pangakaarti edastatud ja tagastatud pole ka välismaisele pangakontole kantud raha. Kahju tekitati ligi 34 000 eurot.


Rapla vald

15. detsembril kella 19.20 ajal toimus liiklusõnnetus Raplas Tallinna mnt 7 juures, kus 73-aastane mees sõitis mopeedautoga Mega N otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale, 31-aastasele mehele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

17. detsembril sai politsei teate, et Rapla vallas löödi kortermaja trepikojas 37-aastast naist.

18. detsembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 10. detsembril helistas vene keelt kõnelev mees Rapla vallas elavale 61-aastasele mehele ja pakkus talle raha teenimise võimalust, milleks vajaliku teenustasu maksmiseks võimaldas mees teenusepakkujatele kaugligipääsu oma arvutile. Mehe pangakontolt kanti Eesti ja välismaisele pangakontole raha, mida pole tänaseni tagastatud. Kahju tekitati 7200 eurot.

19. detsembril sai politsei teate, et Rapla vallas tungiti elumajja, kust varastati erinevaid esemeid. Tekitatud kahju on selgitamisel.

20. detsembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 18. detsembril lõi 19-aastane mees Raplas korteris oma 36-aastast kasuisa, kes sai viga.


Politsei- ja piirivalveamet

***

Päästeteated

Kuumast tuhast süttis põrand

15. detsembril kell 17.39 teatati päästjatele, et Kohila alevis Posti tänaval põleb korteri põrand. Kuum tuhk oli pandud paberkotti, mis süütas koti ning ka põranda. Päästjad likvideerisid põlengu.

Koldest võetud tuhk tuleb panna mittepõlevast materjalist anumasse ning eemale süttida võivatest materjalidest, seal hulgas puitpõrandast. Tulised söed võivad tuhas hõõguda isegi kuni nädala.

Elektrikapist sai alguse tulekahju

16. detsembril kell 7.50 teavitati päästjaid tulekahjust Kohila vallas Vilivere külas. Elumajas oli põlema süttinud elektrikapp ning tuli levis mööda seinakonstruktsioone teisele korrusele. Päästjad likvideerisid põlengu kell 8.03. Inimesed said iseseisvalt hoonest välja ning keegi kannatada ei saanud.


Põles kuur

18. detsembril kell 13.25 teatati päästjatele tulekahjust Märjamaa vallas Põlli külas. Põlema oli süttinud kuur mõõtmetega 5 x 7 meetrit. Arvatavalt gaasipõletist süttinud tulekahju likvideeriti kell 14.47.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare