9.4 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
SportSadolini spordihoonest NBA-sse

Sadolini spordihoonest NBA-sse

LaMelo Ball tegi unistuste liigas debüüdi.

2018. aasta 16. oktoobri õhtul jooksis Sadolini spordihoones väljakule toona 17-aastane korvpallur LaMelo Ball (19). Ta esindas rahvusvahelisel tuuril olnud meeskonda JBA USA ning vastaseks oli kodumeeskond Avis Utilitas Rapla. Ööl vastu 24. detsembrit 2020 tegi sama mängija debüüdi unistuste liigas NBA-s. Oma esimeses kohtumises Charlotte Hornetsi eest ning Cleveland Cavaliersi vastu sai ta kirja 15.48 minutit, võttis ühe lauapalli ja andis kolm resultatiivset söötu, ent ühtegi punkti ei visanud. Cavaliers võitis selle kohtumise 121:114.

Oma NBA punktiarve avas Ball teises kohtumises, mis toimus Eesti aja järgi öösel vastu 27. detsembrit. Siis oli Charlotte Hornetsi vastane Oklahoma City Thunder. Kuigi Hornets pidi tunnistama vastaste 109:107 paremust, viskas LaMelo Ball 13 punkti ja võttis kuus lauapalli. Ööl vastu 28. detsembrit võttis Charlotte Hornets ka hooaja esimese võidu, kui 106:104 alistati Brooklyn Nets. Ball viskas kuus punkti.

Nagu öeldud, mängis ta Sadolini spordihoones kaks aastat tagasi, olles siis 17-aastane. Rapla saalis vaatas seda mängu 500-pealine publik ning Ball viskas 38 punkti. Avis Utilitas Rapla eest mängisid sel ajal veel sellised mehed nagu Rain Veideman, Dominique Hawkins ja Ronald Delph. Veideman viskas sealjuures täpselt sama palju punkte kui Ball – 38. Tegemist on teadaolevalt esimese korraga, kui Sadolini spordihoones mängimas käinud korvpallur on välja jõudnud NBA-sse.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare