6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
UudisedRapla haigla esimesed vaktsiinidoosid läksid raisku

Rapla haigla esimesed vaktsiinidoosid läksid raisku

Täna, 3. jaanuari hommikul avaldas Delfi artikli, milles selgus, et väljaandele laekus vihje justkui oleks Rapla haiglas koroonavaktsiinidoose kaotsi läinud. Rapla haigla juht Pille Mukk kinnitas kuuldusi öeldes, et vaktsiinide tarnel tekkis inimlik eksitus, mistõttu esimesi vaktsiinidoose ei saadud kasutada. Kasutuskõlbmatuks tunnistati 20 koroonavaktsiinidoosi. Terviseamet on juhtunust teadlik.

Loe pikemalt veebiportaalist delfi.ee.

4 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Murelik
3. jaan. 2021 14:47

Mis see üks doos maksiski? Ja palju 20 doosi kokku teeb?

Karla
3. jaan. 2021 22:35

Tark ei torma. Ja miks peaksidki Rapla arstid olema mingid käsutäitjad velskrid, kes käsu peale kõike kohe teevad. Pealegi on risk suur selle süstiga ja kasu pole ollagi.

külamees
4. jaan. 2021 06:37

Inimlik eksitus on see, et proua Mukk ikka veel ametis on. Astu kohe tagasi! Mis eksitusest saab juttu olla kui alles päev-paar tagasi korraldati pikad kursused valksiini käitlemiseks. Kes ja kas üldse käis kursustel ja juhul kui käis miks ei jälgitud elementaarseid nõudeid. Millal lõpeb Rapla haiglas selline korralagedus???

külamees
4. jaan. 2021 07:18

Vaatasin hommikul AK üle ja Pille Muki seletuse sealhulgas. Kõige õõvastavam oli haigla juhi kergus tohutute vigade selgitamisel ja EI MINGIT VABANDAMIST!