14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
SportAvis Utilitas Rapla aasta esimene mäng lükati koroonaviiruse tõttu edasi

Avis Utilitas Rapla aasta esimene mäng lükati koroonaviiruse tõttu edasi

Avis Utilitas Rapla esimene kohtumine 2021. aastal pidi toimuma kolmapäeval, 6. jaanuaril BC Kalev/Cramo vastu, kuid see lükati edasi. Põhjuseks on see, et kolm BC Kalev/Cramo mängijat on andnud positiivse koroonaproovi.

Samal põhjusel jäi esmaspäeval pidamata VTB Ühisliiga kohtumine BC Kalev/Cramo ja Permi Parma vahel. Kogu Kalev/Cramo meeskond suunati kümneks päevaks karantiini. Eesti rahvusringhäälingule antud intervjuus ütles Kalev/Cramo mänedžer Ramo Kask, et nii Rapla kui teistele mängudele otsitakse uut toimumisaega.

Avis Utilitas Rapla edastas järgneva teate: “6. jaanuaril toimuma pidanud PAF Eesti-Läti korvpalliliiga mäng Kalev/Cramoga on edasi lükatud vastasmeeskonnas tuvastatud positiivsete Covid-19 juhtumite tõttu.” Seega peab Avis Utilitas Rapla oma uue aasta esimese kohtumise pühapäeval, 10. jaanuaril. Siis sõidetakse külla Pärnu Sadama meeskonnale. Aasta esimene kodumäng on praeguse seisuga planeeritud laupäeva, 16. jaanuari peale, kui Pärnu Sadam peaks omakorda Raplasse mängima tulema.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare