-0.1 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
ArtikkelTarohoroskoop 2021

Tarohoroskoop 2021

Nii nagu eelmiselgi aastal, on ka sel aastal kogu maailmas üheks peamiseks märksõnaks muutused. Üks suur tsükkel on lõppenud ja uus on algamas. Senisest maailmapildist, suhtumisest, vaadetest ja veendumustest, mis sageli pärinevad me vanematelt ja muudelt eeskujudelt, tuleb loobuda.

Kuigi muutused võivad olla esialgu hirmutavad, tasuks uusi eluradasid võtta kui varjatud õnnistust. Peljata tasub vaid neil, kes muutusi kardavad nii väga, et hirm ei lase eesmärke täita. Küps suhtumine ja liigsest ekstravagantsusest hoidumine toob silmapiirile uued väljavaated, õiged inimesed ja võimalused teoks teha ka lausa hullumeelseid ideid, millega on seni vaid mängitud. Konfliktsetes olukordades tuleb osata jääda rahulikuks ja endale kindlaks, kokkuleppele jõudmiseks suuta osapoolte vajadused tasakaalu viia.

Üha enam tuleb meil õppida kasutama oma intuitsiooni, selgelt kommunikeerida ja jälgida hoolega fakte. Järgmise aasta suurim väljakutse tervel inimkonnal on üle saada muserdavatest, hirmutavatest, destruktiivsetest ja piinarikastest mõtetest ning selle asemel leida üles oma võimed, sisemine rikkus ja ligimesearmastus.

Lõpevad mitmed suhted ja ettevõtmised, mis oma olemuselt olid halvad ja masendavad. Kui seda vääritakse, leiavad mureküsimused soodsa lahenduse. Esile võivad tulla usalduskriisid, mis aga viivad sisemise taipamise ja ärkamiseni.

Majanduslikult on üldine seis soodne, suuremad raskused on ületatud. Hoovad majanduse arendamiseks on olemas, need tuleb lihtsalt üles leida. Lahendused peituvad uutes ja värsketes ideedes.

Veel mõni aeg varjutab me omavahelist suhtlust viiruse levik, mis sunnib peale üksiolekut ja toob kaasa murtud südameid. Muret ja ärevust olukorra pärast on aga aina vähem, viirusevastased meetmed kannavad vilja ja kõige tõenäolisemalt saadakse viirus kontrolli alla septembriks. Nii maailma kui ka Eesti lõikes on oodata just sel kuul eesmärkide täitumist, hirmudest vabanemist, unistuste täitumist, pidustusi ja edu.

Kõige keerulisem tundub olevat aasta algus, kui on palju usaldamatust, valetamist, endaga manipuleerida laskmist, raha- ja võimujanu. Olukord läheb paremaks märtsis, kui üha rohkem on taas suhtlemist ja endasse uskumist. Paljud avastavad just siis oma anded või hakkavad astuma samme ammuste unistuste elluviimiseks. Mida suve poole, seda kiiremini ja paremas suunas kõik areneb.

Mais on oodata muudatusi ja harjumuspärasest keskkonnast eemaldumine toob hirmu ja ebakindlust, kuid ka põnevust. Raskest ajast taastutakse, luuakse uusi suhteid, tekivad uued väljakutsed ja nooruslikud ideed. Sügisel valitseb suures plaanis maailmas rahu ja harmoonia. Novembris võib küll olukord sundida peale üksiolekut või otsitakse seda vabatahtlikult. Aasta viimane kuu on aga pidutsemise, koosolemise, vabaduse ja armastuse aeg, kus paljud saavad olla tänulikud, et just nüüd on nende unistused täitunud.

Rahumeelset aega tuleb nautida, kuniks seda on. Tuleb ka mõista, et mida paremini me oma saatusega lepime, seda rohkem saame ise seda kujundada. Probleemsetele olukordadele tuleb läheneda kaine mõistusega ja pragmaatiliselt. Kui keegi pakub oma abi, tuleb see ka vastu võtta. Sel aastal tuleb oma vana mina juurest lahkuda, alustada uue minaga ja leida üles oma sisemine harmoonia.

Eesti jaoks tundub lõppkokkuvõttes tulevat hea aasta, kuigi palju on vaidlusi, tülisid ja probleeme, mis eelnevalt lahendamist tahavad. Kohati võib küll tunduda, et probleemilahendajad ise on hajevil ja oma maailma sukeldunud, kuid rahu saab siiski taastatud.

Valitsuskriisi paista ei ole, koalitsioonil läheb hästi, kõik sujub nagu lepase reega, ollakse paindlikud, kohanemisvõimelised ja muutustele avatud. Mingis küsimuses (ilmselt seotud ellusuhtumise ja vaadetega) tuleb aga koalitsioonil eriti järeleandlik olla ja loovutada midagi, mis oli neile oluline. Kui neile midagi ette heita, siis mõningast püsimatust ja kindla seisukoha puudumist.

Opositsioon tunneb end kohati liigagi üksi ja kõrvalejäetuna, kuid see eemaloleku aeg aitab neid paljudes valdkondades tõele ja õige suuna leidmisele lähemale. Palju tuge, toetust ja nõu saab opositsioon kelleltki, kes on autoriteetne ja eesmärgikindel. Kasu saadakse ka minevikus omandatud õppetundidest ja sõlmitud kontaktidest.

Maailmavaate muutumine ja oma veendumuste ümberhindamine ootab ees ka eestlasi. Üks kaartidest esitab üleskutse jõuda arusaamiseni, et kitsendused, raskused ja keelud ei asu välismaailmas, vaid peegeldavad me endi hirme ja tõkkeid. Senised struktuurid ja dimensioonid on jäänud ühtäkki kitsaks. See, mis tundus kõikumatu ja hävinematu, laguneb koost, kuid selle asemel kerkib asemele midagi uut ja paremat.

Eestlane on tugitoolisportlane ja kui olümpiamängud toimuvad, saame eriti uhkust tunda oma naiste üle. Kõige edukamad tunduvad olevat naiste võistkond või mingi kolmik. Rallispordis on Ott Tänakult oodata aga mingit muutust, uue sõiduvahendi saamist, mis aitab tal saavutada mõne oma unistustest.

Sügisesed presidendivalimised ei pruugi kujuneda päris selliseks, nagu loodeti, olukord on kuum, kohati isegi agressiivne ja vihane, konkurents tihe. Valimised võidab aga keegi, kes suhtub uutesse kohustustesse armastusega, tuues endaga kaasa mõõdukust, tasakaalu ja harmooniat.

Kaljukits

Aasta saab olema väga kodu- ja perekeskne. Kaljukitsedel on rohkelt ideid ja loovust, nad on elurõõmsad ja suhtlevad tavapärasest rohkem. Soositud on perekonna loomine ja lapse saamine. Peale emaliku hoolitsuse ja harmoonilise kodu on üheks märksõnaks ka hingeline kasvamine. Kaljukitsel tekivad uued teadmised ja tõdemused, mis võivad olla nii meeldivad kui ka ebameeldivad, ent igal juhul nad rikastavad ja õpetavad, et miski pole püsiv, aga kõigest mööduvast tekib midagi uut.

Erinevate võimaluste ja kutsete rohkuses tuleb Kaljukitsel valikut tehes toetuda oma sisetundele (mitte mõistusele), et valik aitaks tema talendil silmipimestavalt särama lüüa.

Töö ja karjäär – nii mõnigi Kaljukits lahkub seniselt töökohalt või vabaneb mõnest tööga seotud vanast murest. Kaljukits võib end tunda nagu kits kahe (või enamagi) heinakuhja vahel, suutmata otsustada, kuhu ja kuidas edasi. Töökohta või sobivat elukutset otsides võib neid tabada ka irratsionaalne hirm. Olles suutnud hirmud ületada, avastab Kaljukits endas peituvad võimalused ja riskivalmiduse ning see omakorda toob talle ettepanekuid, mis pakuvad näiteks atraktiivseid tööülesandeid, võimalust töötada välismaal või soovitud ametikõrgenduse.

Suhted ja armastus – isiklikes suhtes saab Kaljukits tunda kibestumist, viha ja kahjurõõmu, mis muudab ta uute suhete ja suhtluste tekkimisel ettevaatlikuks. Ta ei julge end avada, kaitstes end justkui soomusrüüga. See aga võib eriti just romantilistes suhetes tähendada, et hirm mahajätmise ees viib suhte ülearuse jäigastumise või nõrgenemiseni. Lahing suhetemaastikul tundub vältimatu. Olukord läheb paremaks siis, kui Kaljukits mõistab, et õnne saavutamiseks tuleb kompromissini jõuda ja südamepõhjas otsustada jätkata eluteed koos kindla inimesega.

Tervis – Kaljukitsel võib probleeme olla ärevuse, südamepekslemise, kehva vereringe, palaviku ja sõltuvustega. Liigne alkoholitarvitamine võib ta muuta kurjaks.

Veevalaja

Sellele aastale hiljem tagasi vaadates saab Veevalaja öelda, et just siit sai kõik alguse. Hoolsalt, kannatlikult ja visalt hakkab ta looma tugevat vundamenti tuleviku tarbeks, oma unistuse täitumiseks. Oma tegudes on ta konkreetne ja pragmaatiline, kohati ka liiga põikpäine. Veevalaja kujundab oma elu aktiivselt, olles tulvil energiat ja ideid.

Nüüd on aeg saada üle jah-aga-hoiakust, mõista, et ainuke asi, mis hoiab meid tagasi kenadest asjadest, mida tahame teha või omada ning kelleks tahame saada, on aga. Aeg on oma mõtlemist muuta, uus maailmakäsitlus luua, uue ümbruse ja tegevusvaldkonnaga kohaneda. Oma jõudu ei tohi Veevalaja küll ülehinnata ja liiga enesekindel olla, uus elurada nõuab veel paljude õppetundide läbimist.

Töö ja karjäär – oma tööst tunneb Veevalaja rõõmu, töökeskkond on meeldiv ja meeskonnavaim tugev. Veevalaja saavutab tööalaselt midagi olulist ja tähistab seda tulemust tänulikult. Võimalik on ametialane edutamine ja varasemalt liiga raskete ülesannete edukas täitmine. Ette tuleb vaid vaadata liigse agaruse ja kannatamatusega. Väiksemagi takistuse juures võib Veevalaja ülesande lahendamise vastu huvi kaotada.

Suhted ja armastus – käes on ühe eluperioodi lõpp, mis toob endaga kaasa ka mitme suhte lõppemise, alates lahkumisega sõbrast, kellest ollakse eemaldunud, kuni suhtekammitsateni, mis on pidurdanud Veevalaja loovust. Otsusekindlalt jätab Veevalaja hüvasti suhetega, mis avaldasid talle negatiivset mõju ja põhjustasid hingepiina. Suhtes, mis on määratud püsima jääma, tuleb Veevalajal mõelda ka oma kaaslase peale, mitte ainult iseenda hüvangule. Vaid nii saadakse jagu kõigist takistustest ja raskustest.

Tervis – paljud Veevalaja terviseprobleemid on sel aastal seotud peapiirkonnaga: põletikud, haavad, lööbed, verejooksud, teravad valud, mure silmadega. Välja võivad lüüa ka pärilikud haigused. Veevalajal tasuks üle vaadata oma toidulaud, kuna probleeme võivad tekitada ka seedesüsteem ja ebatervislik kõhurasv.

Kalad

Aasta saab Kalade jaoks olema rahufaas, kus nad pärast keerulist aega on lõpuks valmis elu nautima. Kalad on seltskondlikud, elurõõmsad ja avatud. Ta ühendab mängleva kergusega elu erinevaid tahke, nautides kõikide oma ettevõtmiste edenemist ja raha enda poole voolamist. Võimalik on kinnisvara ost või kodu renoveerimine.

Kuigi aasta toob kasulikke tehinguid ja meelelisi positiivseid kogemusi, tuleb Kaladel ette vaadata, et nad liiga ahneks ja aplaks ei muutuks. Samuti tuleb olla avatud teiste arvamustele ja eluviisidele, vastasel juhul sunnivad teda selleks paratamatult tulevased kriisid.

Töö ja karjäär – finantsiliselt on Kalade aasta igati suurepärane. Äritehingud on edukad ja ta tunneb end sisemiselt väga rahulolevana. Kui varem on olnud töökaaslastega ka mõni kana kitkuda, siis sel aastal tülid lahendatakse ja suhtlus kolleegidega on igati positiivne. Soositud on uuele töökohale asumine, ametikõrgenduse saamine ja atraktiivsete ülesannete täitmine. Otsuste tegemisel tuleb juhinduda sisetundest.

Suhted ja armastus – kohati tunnevad Kalad end väga üksikuna ja südamesse sigineb hirm mahajäetuse ja lahkumise ees. See hirm tundub aga asjatu, kuna ühine aeg lähedastega tundub tulevat rõõmus, turvaline ja muretu. Mõnes suhtes võib esineda küll keevalisust ja dramaatilist käitumist. Romantilistes suhtes jõuavad vallalised oma otsingute lõppu, luues püsisuhte. Olemasolevates suhetes saadakse üle raskustest ja kriisidest ning liigutakse uuele, sügavamale tasandile.

Tervis – Kaladel tuleb sel aastal jälgida oma vererõhku ja mitte unustada enne treenima hakkamist end venitada. Terviseprobleemid võivad olla seotud silmade, peavalude, vereringe, kopsude, luumurdude ja vaimse tervisega.

Jäär

Õnnelik aasta nii materiaalses kui ka emotsionaalses mõttes. Teekond selle õnneni pole kergete killast, kuid tulemus on püsiv ja kvaliteetne. Jäär vaimustub praktilistest ettepanekutest jaelutarkusest. Et ettevõtmised veel enam tuult tiibadesse saaks, tuleb detailidele täit tähelepanu pöörata ja kannatlik olla, mitte tormata. Võimalik, et Jääradel tuleb sel aastal tavapärasest rohkem tegeleda kinnisvaraga.

Mingil hetkel on Jäär sunnitud passiivne olema, kuid see aeg annab võimaluse asju uues valguses vaadelda ja erapooletult hinnata. Nii võib ta märgata võimalusi, mis muidu märkamata jäid ja uutele seiklustele astub Jäär vastu uuenenud maailmakäsitlusega ja lapseliku muretusega.

Töö ja karjäär – Jäär on jõudnud oma karjääri arengus surnud punkti, mitte miski ei taha areneda. Võimalikud on ka konfliktid, konkurents ja ülemuse laitus. Mõneks ajaks tuleb Jääral võtta puhkus, eemalduda tööülesannetest, võibolla isegi mõnes teraapias käia. Kui Jäär on oma jõu taastanud, saab ta asuda nende ülesannete kallale, mis varem lootusetud tundusid ja vaid imestada, kui sujuvalt töö laabub. Majanduslik edu ja ametialane edutamine on täiesti saavutatavad.

Suhted ja armastus – Jääral tuleb rinda pista keerulise ja vastandliku aastaga ka suhete seisukohast. On palju üksinda olekut ja lootuste-ideaalide purunemist, kuid samas tuleb Jääral mõista, et lähedase suhte üks olulisemaid eeldusi on oskus üksi olla ja kõige asemele, mis laguneb, kerkib midagi veel paremat. Vallalisi ootab uus, perspektiivikas suhe ja olemasolevates suhetes omandatakse uusi kogemusi. Jäär oskab tavapärasest rohkem tunnetada oma partneri soove, igatsusi ja hirme ning olla talle mõistev ja abivalmis sõber.

Tervis – esineda võib melanhooliat, stressi ja ärevust, samuti leina. Naistel võib esineda emadusega seotud vaevusi. Ettevaatlik tuleb olla toiduallergiatega ja esineda võib neerudega seotud muresid.

Sõnn

Esmapilgul tundub, et Sõnnide aasta tuleb raske, eriti kui lauale ilmuvad kiusatust tähendava saatana ja hävingut toova torni kaardid. Samas annab saatana kaart võimaluse õppida tundma enda varjukülgi. Sõnnid peavad ette vaatama, kuhu nad sel aastal oma energiat ja raha suunavad, kiusatus on seda suunata sinna, mis toob nüüd ja kohe kasu, kuid sel juhul võib juhtuda, et tulemuseks on vaid õhuloss, mis kiirelt koost variseb.

Aasta alguse poole saab Sõnn kas häid uudiseid või on mõni hea sündmus tulemas. Võimalik, et head uudised on seotud rahaga. Laiemas perspektiivis tuleb Sõnnidel sel aastal rohkem tegeleda oma minevikumälestustega, eriti lapsepõlvega. Loomeinimesele võivad need mälestused pakkuda inspiratsiooni, kuid samas ka soovi maailma eest põgeneda. Ilmselt ootab Sõnne ees ka pealesunnitud puhkus, mis võib olla seotud haigusega.

Töö ja karjäär – oma karjääris sammub Sõnn õigel teel. Valitud on õige elukutse ja töökoht. Töö pakub rõõmu, edusamme ja harmoonilist suhtlemist. Mõni Sõnn on aga karjääri teinud peadpööritava kiirusega ja tunneb, kuidas stressitase liiga suurte nõudmiste ja ülearuse vastutuse tõttu üle pea hakkab kasvama. Vaja on mõningast mõttepausi (ehk õppida mediteerima), et värske peaga tagasi tulla ja teha vajalikud otsused ning lahendada keerulised probleemid.

Suhted ja armastus – värskes suhtes olevatel Sõnnidel tasub tegutseda mitte liiga ülepeakaela. Armumine võib olla küll sügav, kuid kui ootused suhtele on liiga suured, on pettumus seda sügavam. Rahulikult ja kannatlikult edasi liikudes, lastes asjadel loomulikult areneda, on tulemus rõõmustav. Oma partneri suhtes on Sõnn hoolitsev ja toetav ning romantiline aeg soosib oma tunnete avaldamist.

Tervis – probleeme võib olla mao, südame, vereringe ja seedimisega. Nii mõnedki Sõnnide füüsilised mured saavad alguse võimetusest armastust vastu võtta või väärkohtlemise lahendamata probleemidest.

Kaksikud

Sihikindlalt asuvad Kaksikud oma elu kujundama ja unistusi täitma, tehes selleks sel aastal suure hüppe edasi. Võimalik on ka lahkumine senisest keskkonnast, ajendatuna vabaduseihast ja vajadusest ennast maksma panna. Ehitustöid ja raha puudutavad praktilised küsimused leiavad lahenduse. Mis iganes eesmärgid Kaksikud endale sel aastal seab, saavutab ta need, kogedes rahulolu ja tasu.

Oma teel võib Kaksikutel ette tulla konflikte või kriitikat, kuid tal on piisavalt mõistust ja arukust, et olukorrast võitjana välja tulla. Peale füüsiliste, nähtavate eesmärkide täitmise tegelevad Kaksikud aktiivselt ka oma sisemaailmaga.

Töö ja karjäär – Kaksikutele pakub nende töö rahuldust ja tööülesandeid täidetakse edukalt. Suhted ülemuste, kolleegide ja äripartneritega on üldjoontes soojad, kuid oht on sattuda ka pettuse ja ebaausa käitumise otsa, kuid sisetundele toetumine ja moraalsetele kavatsustele kindlaksjäämine aitab Kaksikutel sellest võimalikult väikese kahjuga läbi tulla. Kõik karjääris toimuvad muutused peaks Kaksikute jaoks tulema positiivsed, olgu siis selleks muutunud töötingimused, uus ülemus või sotsiaalne positsioon.

Suhted ja armastus – suhetes kasvavad Kaksikutel vastastikune usaldus ja sümpaatia ning esiplaanile nihkuvad moraalsed väärused ja isiklikud voorused. Suhtluses mõne lähedasega võivad Kaksikud tunda end kohati üksikuna, kuid probleemid on lahendatavad. Romantilistes suhetes jõutakse avameelse ja lähedase suhteni, oodata võib ka pulmi.

Tervis – Kaksikuid võivad tabada ootamatud õnnetused ja haigused, mis võivad olla seotud toitumise, kopsude ja hormonaalse tasakaaluga. Võimalikud on ka rasestumisega seotud mured ja ülemõtlemisest tingitud mäluhäired.

Vähk

Vähil saab olema palju unetuid öid ja seda seepärast, et ta melanhoolitseb palju, meenutades minevikusündmusi, eriti oma kunagisi romantilisi unistusi. Mineviku ja oleviku segunemine võiks mõjuda ergutavalt ja tekitada õnnetunnet, kuid Vähi mõtetes tiirlevad pigem muremõtted, süütunne ja hirm kellegi-millegi kaotuse ees. See aeg kurnab ja muudab Vähi haigustele vastuvõtlikuks, kuid tal on piisavalt sisemist tugevust, et olukorrast edukalt välja tulla. Ja siis ootab teda ees uus seiklus, uus rada, mida mööda läheb Vähk muretu meelega, julge ja südamelt noorena, olles valmis looma vundamenti oma tuleviku tarbeks. Praegustel tegevustel on kaugeleulatuvad tagajärjed. Aasta pakub ka võimalust lõõgastuseks ja ajaveetmiseks mõnusas seltskonnas.

Töö ja karjäär – võimalik, et Vähi unetute ööde üks põhjusi on tööga seotud, kuna oodata on mõningate projektide nurjumist, mis toovad kaasa pettumust ja hingepiina. Nurjumine võib tuleneda pettuse ohvriks langemisest või Vähi enda vusserdamisest. Kuid olukorda annab parandada, kui Vähk saab aru, et tõkked, mis edu ees seisavad, ei asu välismaailmas. Kui Vähk kunagistest vigadest tekkinud haavad parandada suudab, on ka soodsad tehingud ja materiaalne edu täiesti võimalik.

Suhted ja armastus – mõni Vähi jaoks oluline suhe on hääbumas, nii et ühiselt tuleb langetada otsus, kas suhtlust jätkatakse või läheb kumbki oma teed. Enamasti on lähedastega suhted aga head, pakkudes Vähile rõõmu ja turvatunnet. Olemasolevates romantilistes suhetes on oodata armastuse kasvu, valmisolekut perekond luua ja abielluda. Vallalistel Vähkidel tasub aga avatud silmade ja südamega ringi käia, kuna neid ootab saatuslik kohtumine, millel saab olema õnnelik tulevik.

Tervis – Vähkidel on oht põleda, nii reaalselt päikese käes kui ka vaimselt läbi põleda. Krooniline väsimus võib viia depressioonini. Vähki ohustavad ka südamehaigused, kopsuhädad, seljavalud ning liialdamine alkoholi ja kiirtoiduga.

Lõvi

Kuigi elumere hoovused viivad Lõvi kord kõrgustesse, kord sügavustesse, on ta õppinud nende hoovustega kaasa ujuma. Lõvi on sel aastal mänguline ja muretu, samas ka pragmaatiline ja tegutsemisele suunatud.

Lõvi saab tagasi oma meelerahu ja muretu meele, mis vahepeal kaduma kippus. Armastusel kõigis selle vormides on Lõvi jaoks sel aastal oluline koht, tuues talle sisemist turvatunnet ja harmooniat. Kui sisepinged ja pahurus peaks aga võimust võtma, siis tasub Lõvil pilk pöörata sportliku tegevuse poole, see aitab nii keha kui ka vaimu korda saada ja tekkinud probleemidele julgelt vastu astuda.

Töö ja karjäär – Lõvi ootab ees suurem vastutus, edutamine ja uued ülesanded, mis on Lõvile vägagi meeltmööda. Uute ülesannete täitmine läheb ladusalt, töörütm on võimetele vastav. Ainus, mis Lõvi karjäärile kaikaid kodaratesse võib visata, on tema enda poolt suurema vastutuse saamisel selle kuritarvitamine. Võim võib pähe lüüa, nii et Lõvi peab hoolega kaaluma, kas ja mida tohib teha. Tegemist võib olla äritehinguga, mis toob palju raha sisse, kuid oleks moraalselt vale.

Suhted ja armastus – Lõvi suhtleb sel aastal palju, tugevdades vanu kontakte ja luues uusi. Seltskondlikult veedetakse meeldivalt aega ja Lõvi tunneb, kui rikas ta sisemiselt tänu neile suhetele on. Kui Lõvi vahel tunnebki end väheväärtuslikuna, siis on just lähedaste lahked sõnad need, mis ta jälle üles upitavad. Romantilistes suhetes tunneb Lõvi, et ta on saanud täisealiseks, olles valmis looma püsisuhet, kasvatama perekonda ja arendama suhet sügavamaks. Lõvi on avatud meelega ja valmis saama uusi sütitavaid kogemusi.

Tervis – Lõvi terviseprobleemid on suuresti seotud naha, nägemise, kuulmise ja toitumisega. Hädad tabavad organeid, mida on kaks: kopsud, neerud, käed, jalad, silmad, kõrvad, naistel ka munasarjad ja rinnad. Õnneks on enamik Lõvide tervisemuresid lühiajalised, kuna ta immuunsus on võrdlemisi tugev, ja mööduvad veel kiiremini, kui ta võtab aja, et puhata ja taastuda.

Neitsi

Tänavune aasta saab Neitsi jaoks olema rõõmus, muretu ja täis tänulikkust, kuna ta on saavutanud midagi väärtuslikku ja ilusat. Sisemiselt on Neitsi elurõõmus oma soovide ja kavatsuste täitumise pärast, väljendades seda välisel tasandil rõõmsa peoga. Kui varem on Neitsil olnud tülisid ja lahkhelisid, siis nüüd tullakse rahu pakkuma. Neitsi tunneb end armununa, kas siis kindlasse isikusse, elusse endasse või mõnda ideesse.

Vaimsel tasandil on Neitsi peale mingisugust kriisi, mis teda vaimselt kõvasti kasvatas, sisenemas uude arenguperioodi, kus ta keskendub paljude asjadega pealiskaudse tegelemise asemel ühele konkreetsele asjale.

Töö ja karjäär – Neitsit ootab ees selline ülesanne, mis tundub kas ebatavaline, niisuguse suurusjärguga, et võtab hinge kinni, või seotud inimestevahelise suhtluse probleemiga, mille lahendamine nõuab suurt osavust. Igatahes tuleb olukorda käsitleda mänguliselt, pigem sportlikult kui surmtõsiselt. Neitsi on ka piisavalt küps, et suuremat iseseisvust nõudvate ülesannetega toime tulla. Peaasi on, et ta ükskõikselt oma ülesannetesse ei suhtuks, neile tuleb täielikult pühenduda, muidu on oht loiduseks, mille tõttu kannatavad töötulemused ja ka palganumber.

Suhted ja armastus – suhted lähedastega võivad olla mõnevõrra leiged. Oma mured tuleb aga südamelt rääkida ja see toob kaasa probleemide lahenemise. Mõne suhte õige lahendus on aga lahkuminek. Neitsi peab meeles pidama ütlust, et nii kuidas küla koerale, nii koer külale. Tasakaal, võrdsus ja suhtlemine on kõige alus. Kui partnerlussuhteid jätkatakse, muutuvad need sügavamaks ja usalduslikumaks.

Tervis – kehaosadest on Neitsil enim ohustatud selg, veresooned ja suguorganid. Neitsi pistab rinda ka stressi, kroonilise väsimuse, ärevuse ja kehvade elustiilivalikute tagajärgedega. Igal tasandil aitab Neitsit tervendada armastus.

Kaalud

Aasta saab Kaalude jaoks olema võrdlemisi õnnelik, pakkudes meeldivat seltskonda, head tuju ja naeratuse tarkust. Vaba aega tasub kasutada kunsti, eriti muusika ilu nautimiseks. Aasta pakub Kaaludele head tervist, psüühilist tasakaalu ja võimalust enda eest hoolitseda. Keerulisemad momendid suudavad Kaalud üldjuhul ületada mängleva kergusega, tundes küll kohati ka hirmu olukorra ebakindluse ees. Sellistel hetkedel tasub Kaaludel endale meelde tuletada, et elu on tsükliline, tuues kord häid, kord halvemaid aegu, mis panevad meid arenema ja täiustuma. Kui Kaalud lasevad negatiivsusel enda üle võimust võtta, muutuvad nad apaatseks ja nii jäävad märkamata võimalused ja lahendused.

Töö ja karjäär – Kaalusid kummitavad irratsionaalsed hirmud, kas siis uue töökoha leidmisel või õige eriala valikul. Ta kaalutleb pikalt mingi otsuse üle, tehes sisetunnet järgides valiku, mis toob talle ametialase edu. Nüüd on aeg käsile võtta läbirääkimised, ülesanded ja projektid, mis varem tundusid liiga keerulised. Töö tundub pigem kutsumuse kui tüütu kohustusena ja Kaalud tunnevad, et nad on liikumas õigel rajal.

Suhted ja armastus – ebakindlust ja hirmu on Kaaludel ka isiklikes suhetes. Tegeleda tuleb solvumise, armukadeduse ja mahajäetuse hirmuga. Ühest küljest tunduvad Kaalude suhted olevat nagu õudusunenägu, samas on ka suhteid, kus on tunda tugevat lummust ja külgetõmmet. Kui Kaalud arvestavad kaaslase soovidega, tegutsedes ühtse meeskonnana, on võimalik ühiselt kõik takistused ületada.

Tervis – hädad kipuvad Kaaludel tabama kehaosasid ja organeid, mida on kaks. Kui Kaalud endale piisavalt puhkust annavad, mööduvad haigused kiirelt. Üle ei tasu pingutada söömisega ja ette tuleb vaadata külmetamisega.

Skorpion

Aasta annab Skorpionile piisavalt energiat, et oma eesmärkide täitmise suunas liikuda. Skorpionil tuleb aga olla kannatlik ja mitte liialt rutata, nii mõnegi asja areng ja positiivse tulemuse saamine võtab aega. Kui ta oma kannatamatust talitseda ei suuda, võib ta muutuda vihaseks ja agressiivseks.

Varasemad tülid ja lahkhelid leiavad lahenduse. Oodata on ka kutseid lõbusatele üritustele. Oma südamesopis peab Skorpion langetama mingi olulise otsuse, millega ta ütleb lahti oma varasemast elustiilist. Otsus võib olla seotud armastusega või esimeste sammude astumisega iseseisvumise ja sõltumatuse suunas.

Töö ja karjäär – käes on aeg, kus Skorpion peab endale selgeks tegema, mida ta üldse tööalaselt saavutada tahab. Selle selgeks saanud, on ta valmis riske võtma ja motiveerituna oma tõelisele kutsumusele lähemale astuma. Võimalik on ka senise positsiooni ja ülesannetega hüvastijätmine. Liiga rutakalt tulevikule vastu astuda aga ei tasu, enne tuleb Skorpionil veenduda, et talle enda või teiste poolt pandud ootused ja lootused on täidetud. Skorpion on valmis tegelema ka teemadega, mis ületavad tema igapäevaste töökohustuste piire.

Suhted ja armastus – Skorpion vajab tavapärasest rohkem üksiolekut. Kuid see üksiolek ei ole kurbusega seotud. Tema suhted lähedastega on tegelikult väga head. On võimalik, et mõne lähedase sõbraga luuakse ka ühine ettevõte või ollakse üldiselt tavapärasest ettevõtlikumad. Skorpionid on oma suhtes pühendunud ja kaaslase üle uhked. Suhetes on käes päikseline ja soe aeg, kus hoolitsetakse üksteise eest ja ollakse avameelsed.

Tervis – Skorpioneid võivad kimbutada migreen ja muud pea ja kaelaga seotud hädad. Intensiivsed emotsioonid võivad liiga teha südamele. Esineda võib söömishäireid, stressi ja depressiooni.

Ambur

Ees ootavad muudatused, mis tekitavad Amburis hirmu ja ei lase tal öösiti magada. Teisalt tekitab uus olukord temas uudishimu ja põnevust. Ta on valmis õppima midagi uut, sukeldudes uude olukorda mõistuse jõuga, mis aitab tal tekkivaid probleeme objektiivselt hinnata.

Lahkumine tuttavast keskkonnast, südamelähedastest asjadest ja inimestest on Amburi enda valik. Uued kogemused mõjuvad kui värske tuulehoog, muutes Amburi tänulikuks, rahulolevaks ning taastab ta jõuvarud. Võimalik, et tuttavast keskkonnast eemaldumine tähendab reisimist ja uute kultuuride, keelte õppimist.

Töö ja karjäär – suure tõenäosusega lahkub Ambur seniselt töökohalt, olgu põhjuseks siis koondamine, vanus või soov pühenduda perekonnale. Muudatused võivad olla ka väiksemat laadi, olles seotud tööülesannetega või teatavatest plaanidest loobumisega. Olukord teeb Amburi nõutuks, ta ei tea, mida edasi teha ja tunneb hirmu. Uus tee juhib ta aga sügavama elamuse juurde, tõelise tähenduse otsingutele.

Suhted ja armastus – Amburitel on seletamatu hirm selle ees, et tema lähedased hülgavad ta. Kuid tegelikkuses on tema suhted kindlad ja püsivad, armastust täis, pakkudes meeldivat ja rõõmsat ühiselt veedetud aega. Soodne ja õnnelik aeg perekondadele. Romantilistes suhetes tasub Amburitel märgata neid väikseid igapäevaseid žeste, mis ta kallim teeb ja tunda tänulikkust. Soositud on abiellumine ja laste saamine.

Tervis – kohati tunneb Ambur, justkui kogu maailma mured oleks vaid tema õlgadel. See toob kaasa ületöötamise, kurnatuse, ebatervislikud eluviisid ning probleemid selgroos ja südames. Vanemaealised Amburid kipuvad melanhoolitsema vananemisega seotud probleemide üle. Ette tuleb vaadata peaga, jälgida vererõhku ja vältida väga järske emotsioone.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare