7.6 C
Rapla
Teisipäev, 28 sept. 2021

Avis Utilitas Rapla ei suutnud Pärnut alistada ka kolmandal katsel

Avis Utilitas Rapla ja Pärnu Sadam võtsid teineteiselt mõõtu kolmandat korda sel hooajal. Pärnu Sadam mängis seekord koduväljakul ning alistas pühapäeval, 10. jaanuaril Raplast külla sõitnud vastased tulemusega 78:58.

Avis Utilitas Rapla alustas kohtumist koosseisus Mario Ihring, Roberts Freimanis, Al-Wajid Aminu, Saimon Sutt ja Tom Kaldre. Mängu algus kulges võrdselt ja kumbki meeskond esimesel veerandajal suurt eduseisu ei saavutanud. Pärnu Sadam juhtis esimese kümne minuti järel 21:19. Teisel veerandajal hakkas vahe Pärnu kasuks kasvama. Esimese poolaja lõpuks oli kodumeeskonna eduseis juba 40:30 ja sealt tagasiteed enam ei olnud.

Teise poolaja alguses ei suutnud Rapla vastastele lähemale jõuda. Pigem suutis Pärnu oma eduseisu hoida ning isegi kasvatada. Enne otsustavat veerandaega oli nende eduseis juba 15-punktiline 62:47. See jättis neljandaks veerandajaks Raplale vähe võimalusi ning seda oli näha ka väljakul. Viimane veerandaeg kuulus täielikult Pärnule, kes läks väljakule lihtsalt oma paremust maksma panema. Raplale kujunes neljas veerandaeg väga raskeks. Viimase kümne minutiga visati üksteist punkti samal ajal kui Pärnu lisas oma kontosse 16 punkti. Lõpuks tuli vastu võtta kaotus tulemusega 78:58.

Lätlane Lauris Blaus oli võitjate resultatiivseim 20 punktiga. Robert Valge lisas Pärnule 14 ja Edon Maxhuni 13 punkti. Avis Utilitas Rapla poolelt oli resultatiivseim Saimon Sutt 14 punktiga ning Al-Wajid Aminu viskas 12 punkti.

Avis Utilitas Rapla on käesoleval Paf Eesti-Läti korvpalliliiga hooajal kogunud kaheksa võitu ja seitse kaotust. Mängiti tühjade tribüünide ees. Tegemist oli Avis Utilitas Rapla esimese kohtumisega 2021. aastal.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised