12.2 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
SportAvis Utilitas Rapla noppis hooaja üheksanda võidu

Avis Utilitas Rapla noppis hooaja üheksanda võidu

Avis Utilitas Rapla võttis kolmapäeva, 13. jaanuari õhtul hooaja üheksanda võidu kui võõrsil mängides alistati Tallinna Kalev/TLÜ tulemusega 85:83. Veel 39 sekundit enne lõpuvilet oli seis 80:80 viigis. Seejärel viisid Mario Ihringu ja Saimon Sutti tabavad visked Rapla viie punktiga juhtima. Enne lõpuvilet tabas vastaste poolelt veel Parker Van Dyke kolmepunktiviske, kuid Rapla võitu see enam ei vääranud.

Avis Utilitas Rapla alustas kohtumist juba tuttavas koosseisus Mario Ihring, Roberts Freimanis, Al-Wajid Aminu, Saimon Sutt ja Tom Kaldre. Tallinna Kalev/TLÜ pani omalt poolt vastu koosseisu Parker Van Dyke, Samuel Timmins, Kristen Kasemets, Karl-Johan Lips ja Brandis Raley-Ross. Tähelepanuväärne oli ka see, et esmakordselt juhendas Tallinna Kalev/TLÜ-d uus peatreener Valdo Lips, kes võttis ameti üle Martin Müürsepalt.

Esimese veerandaja järel oli Tallinna Kalev/TLÜ eduseis ühepunktiline 22:21 ning kasvas teise veerandaja lõpuks 44:41 peale. Avis Utilitas Rapla suutis kolmandal veerandajal panna oma paremuse maksma ning võitis selle viie punktiga ning minnes juhtima 60:58. Neljas veerandaeg kujunes mängu kõige resultatiivsemaks kui mõlemad meeskonnad viskasid 25 punkti ning tablool jäi skooriks 85:83 Rapla kasuks.

Mario Ihring tõi Rapla parimana 21 punkti, võttis 6 lauapalli ja andis 8 korvisöötu. Roberts Freimanis tegi kaksikduubli 16 punkti ja 11 lauapalliga ning Shaquille Doorson lisas 13 silma ja 5 lauapalli. Saimon Sutt sai kirja 12 punkti, 3 lauapalli ja 3 korvisöötu. Karjääri jooksul ka Raplat esindanud Karl-Johan Lips kerkis Kalev/TLÜ poolelt üleplatsimeheks 29 punkti ja 3 lauapalliga.

Sõle spordihoones pealtvaatajaid saali ei lubatud ning seega mängiti tühjade tribüünide ees.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare