-5.7 C
Rapla
Laupäev, 4 dets. 2021

Ihringu viimases mängus tuli taaskord Pärnu paremust tunnistada

Avis Utilitas Rapla ja Pärnu Sadama vastasseis laupäeva, 16. jaanuari õhtul oli Mario Ihringu viimane kohtumine Rapla särgis. Emotsionaalne oli see mäng ka selle poolest, et käesoleval aastal ei olnud Rapla suutnud veel Pärnut alistada. Ka nüüd ei suudetud seda teha ning kaotus tuli vastu võtta numbritega 88:93 (22:29, 25:14, 20:23, 21:26).

Lisaks tähelepanu keskpunktis olnud Mario Ihringule kuulusid Avis Utilitas Rapla algkoosseisu veel Tom Kaldre, Saimon Sutt, Roberts Freimanis ja Al-Wajid Aminu. Kohtumine kulges tasavägiselt ning veel viimastel minutitel oleks võinud Rapla keerata mängu enda kasuks.

Robert Valge viskas Pärnu parimana 23 punkti (kaugvisked 5/6) ja võttis 4 lauapalli. Edon Maxhuni järgnes 17 punkti ja 8 korvisööduga ning Lauris Blaus ja Linards Jaunzems tõid mõlemad 13 punkti, kes võtsid veel vastavalt 7 ja 4 lauapalli. Märt Rosenthal ja Mihkel Kirves said kirja 10 punkti, kellest viimane hankis veel 8 lauapalli.

Rapla poolelt kogus oma viimase mängu võistkonna eest pidanud Mario Ihring 26 puntki, 15 korvisöötu ja tegi veel 7 vaheltlõiget. Roberts Freimanis lisas 19 punkti ja 7 lauapalli ning Al-Wajid Aminu 16 punkti ja 7 lauapalli. Sven Kaldre nimele jäi 10 punkti ja 4 lauapalli.

“Rohkem on meil asi tahtmises. Alguses polnud me valmis ja oli näha, et olime väsinud, aga hea, et see võit tuli. Kui mängid 30 minutit ja seitsme-kaheksa mehega, siis tuleb väsimus. Kuue päeva jooksul kolm mängu, millest viimane on pigem tahtmises kui füüsises kinni. Pallikaotuseid tegime palju ja poolajaks lasime peaaegu 50 sanga panna. Kuna oleme võistkond, kes peab kaitses õnnestuma, siis see oli liiga palju. Olen võrreldes eelnevate aastatega läinud paremasse vormi. Jõuan ja palju on tahtmises kinni. Üritan võimalust kasutada nii palju, kui oskan ja annan endast parima võistkonna heaks. Kaks päeva tagasi vaatasin meili ja ka koondise kutse oli tulnud. Kui praegu sinna lõplikusse ringi ei saa, siis ehk suvel. See on auasi ja iga eestlane, kes korvpalli mängib, tahab seal olla,” rääkis Pärnu Sadama tagamängija Märt Rosenthal Inspira vahendusel antud intervjuus.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised