4.4 C
Rapla
Esmaspäev, 3 okt. 2022
spot_imgspot_img

Mario Ihring lahkub Avis Utilitas Raplast

Slovakkia mängujuhi Mario Ihringu ja Avis Utilitas Rapla teed läksid lahku. Klubi teatas, et lahkumise põhjused on isiklikud ning leping lõpetatakse mängija soovil. Ühtlasi on klubi teates kirjas, et tegemist on Rapla korvpallimeeskonna jaoks ootamatu uudisega.

“Aasta algus on alanud Rapla korvpallimeeskonnale ootamatu uudisega, mängija soovile vastu tulles lõpetatakse leping põhimängujuhi Mario Ihringuga,” seisab klubi ametlikus teates.

“Rapla korvallimeeskond teatab, et möödunud kuu parimaks Eestis pallivaks mängijaks valitud Mario Ihring ei jätka Rapla ridades. Kuigi koostöö on olnud positiivne siis mängija eraelus on esile kerkinud teemad, mis tuleb hetkel seada tähtsamale kohale kui korvpall. Ihring on otsustanud naaseda kodumaale.”

Viimase kohtumise Avis Utilitas Rapla ridades peab Ihring laupäeval, 16. jaanuaril kui Sadolin spordihoones võõrustatakse Pärnu Sadama meeskonda.

Lepingu lõpetamist kinnitab ka Rapla korvpalliklubi juht Jaak Karp: “Sellist olukorda ei ole klubi ajaloo vältel olnud, kus ühel hooajal lahkuvad meeskonnast kaks mängijat (Alihodzic ja Ihring) nii, et põhjused ei ole otseselt seotud korvpalliga, vaid mängija eraelu puudutavate küsimustega.” Kuna Mario lahkumine meeskonna juurest on sügavalt isiklikel põhjustel, siis avalikult ta sellel teema kommetaare ei soovi jagada.

Seni on 22-aastane Ihring olnud Rapla meeskonna üks liidritest. Ta on Paf Eesti-Läti liigas keskmiselt mängu kohta viibinud väljakul 31,2 minutit, visanud 17,5 punkti, võtnud 5,7 lauapalli ja andnud 5,9 resultatiivset söötu.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised