2.2 C
Rapla
Reede, 23 veebr. 2024
UudisedJõe tänaval avati uisuväljak

Jõe tänaval avati uisuväljak

Kolmapäeva, 20. jaanuari õhtul oli väljas tõeline talv. Seitsme külmakraadi juures avati Raplas Jõe tänaval uisuväljak, mida varasematel aastatel seal olnud ei ole. Väljak on rajatud seal samas asuva tenniseväljaku peale ning õhtusel ajal on seda kerge märgata kui autoga mööda Viljandi maanteed sõita. Valgustus paistab kenasti maanteeni välja.

Avamise puhul oli näha iluuisutaja Elisabeth Vihalema esinemist ning maha peeti ka hokilahing. Mängiti kolm kolme vastu ning vastamisi läksid Rapla Tenniseklubi ja Sadolin spordihoone võistkonnad. Sadolin spordihoone esindus võttis 6:4 võidu ent matš kulges tasavägiselt. Mängiti kolm korda viis minutit.

Uisuväljaku peremees Donatas Narmont ütles, et see saab olema huvilistele avatud nii päevasel kui õhtusel ajal ning tasuta. Küll aga tuleb inimestel endal uisud kaasa võtta, sest kohapeal laenutust ei ole. Uiske saab laenutada näiteks Sadolin spordihoonest. Väljakul saab kenasti uisutada juba praegu, kuid Narmont ütles, et selle kvaliteeti soovitakse veel parandada.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused