24.7 C
Rapla
Kolmapäev, 17 juuli 2024
SportVõimas lõpp tõi Avis Utilitas Raplale võidu Rakvere Tarvase üle

Võimas lõpp tõi Avis Utilitas Raplale võidu Rakvere Tarvase üle

Reede, 22. jaanuari õhtul võtsid Paf Eesti-Läti korvpalliliigas teineteiselt mõõtu Avis Utilitas Rapla ja Rakvere Tarvas. Muidu võrdse ja jõulise mängu pööras Rapla viimastel minutitel selgelt enda kasuks. Viimase kolme minutiga tehti 14:0 vahespurt ja võideti Rakveres Kastani Arenal toimunud kohtumine tulemusega 65:58.

Nüüd kui Mario Ihring enam võistkonda ei kuulu alustas Avis Utilitas Rapla koosseisus Roberts Freimanis, Sven Kaldre, Al-Wajid Aminu, Saimon Sutt ja Tom Kaldre.

Rapla sai oma mängu kiiresti käima ning läks juhtima 8:2. Nii suurt eduseisu siiski hoida ei suudetud ning peagi hakkas see sulama. Esimese veerandaja võitis Avis Utilitas Rapla 16:15. Teisel veerandajal haaras Tarvas ohjad enda kätte. Sealjuures tabas veerandaja lõpu eel lätlane Kristaps Gluditis neli järjestikust kolmepunktiviset. Esimene poolaeg kulges korvidevaeselt ning enne teist poolaega oli Tarvase eduseis 34:29.

Võrdne ja jõuline mäng jätkus ka teisel poolajal. Rapla muutis kaotusseisu kiiresti eduks ning edasi jätkus vastasseis punkt-punktis. Rapla poolelt vedasid meeskonda punktidega Al-Wajid Aminu ja vennad Kaldred. Enne otsustavat neljandat veerandaega oli Tarvase eduseis 46:45. Kõik oli veel lahtine. Võrdne seis püsis veerandaja keskpaigani ent siis saavutas Tarvas nelja-viie punktilise edu. Taas viigini jõuti seisul 58:58 kui normaalaja lõpuni jäi veel pisut üle ühe minuti. Sealt edasi tabasid viskeid nii Aminu kui mõlemad Kaldred ning Rapla edu kinnistus.

Lõpuvile kõlades oli Sven Kaldre kirjutanud oma kontosse 16, Aminu 15 ja Tom Kaldre 13 punkti. Sealjuures võttis Aminu ka 12 lauapalli. Rakvere Tarvase resultatiivseim mängija oli Kristaps Gluditis 17 punktiga.

Avis Utilitas Rapla jaoks oli see hooaja kümnes võit kaheksa kaotuse kõrval.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare