spot_img
-0.6 C
Rapla
Reede, 31 märts 2023
UudisedKohila vineeritehases toimus õlileke

Kohila vineeritehases toimus õlileke

Täna kell 14.38 sai häirekeskus teate, et Kohila Vineeri tehases oli umbes nelja meetri kõrgusel asuvas torus tekkinud õlileke ning seda ümbritsevas isolatsioonis seetõttu isesüttimine.

Kohalikud töölised kustutasid esmase tule kiirelt ise. Sündmusele reageeriminud päästjad eemaldasid õliga läbi imbunud isolatsiooni vältimaks uuesti süttimist, kuna torus oli ca 200 kraadise kuumusega õli.

Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Maris Moorits vahendas infot, et leeki ja suitsu kohapeal ei ole ning kohale kutsutud redelauto pealt teostati parasjagu kontrollavamisi, et tagada kindel ohutus. Tuli läbi seina hoonesse sisse ei levinud ja inimesed viga ei saanud.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused