0.7 C
Rapla
Teisipäev, 27 veebr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated


Kehtna vald

20. jaanuaril kella 00.30 ajal sai politsei teate, et Kehtna vallas lõi 44-aastane mees 36-aastast meest, kes sai viga ja viidi haiglasse.

Rapla vald
22. jaanuaril sai politsei teate, et Rapla linnas korteris läksid ühise alkoholi tarvitamise ajal 45- ja 37-aastane mees kallale 41-aastasele naisele, kes sai viga. Politsei pidas mehed kahtlustatavana kinni.

25. jaanuaril alustati kriminaalmenetlust selles, et nädalavahetusel tõukas Rapla vallas korteris 31-aastane mees 19-aastast naist.

Mehelt peteti välja 9000 eurot

20. jaanuaril alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmise aasta lõpus ja selle aasta alguses esinesid veebilehel börsimaakleritena vene keelt kõnelevad inimesed, kes juhendasid Raplamaal elavat meest nende platvormil investeerima. Mehe arvuti võeti üle kaugtöölaua tarkvara Anydesk kaudu ja tema kontolt kanti välja 9000 eurot. Sellise tegevusega loodi mehele ebaõige ettekujutus investeerimisvõimalusest.

Politsei- ja piirivalveamet


***

Päästeteated

Gaasiseadmest levis gaasilõhna

22. jaanuaril kell 21.19 said päästjad väljakutse Märjamaa valda Sipa külla. Teataja sõnul oli trepikojas tunda gaasi lõhna. Päästjad tuvastasid gaasiküttel töötava seadme, mis käivitamisel gaasilõhna levitas. Otsest ohtu päästjad ei tuvastanud, kuid keelasid gaasiseadme kasutamise kuni selle korrasolekus veendumiseni.


Õlileke põhjustas isolatsiooni süttimise

25. jaanuaril kell 14.38 teatati häirekeskusele, et Kohila vineerivabrikus oli umbes 4 meetri kõrgusel asuvas torus tekkinud õlileke ning seda ümbritsevas isolatsioonis seetõttu isesüttimine. Kohalikud töölised olid esmase tule kiirelt ise kustutanud. Päästjad eemaldasid õliga läbi imbunud isolatsiooni vältimaks uuesti süttimist, kuna torus oli ca 200-kraadise kuumusega õli. Leeki ja suitsu kohapeal ei olnud, tuli läbi seina hoonesse sisse ei levinud ja inimesed viga ei saanud.


Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused