2.7 C
Rapla
Teisipäev, 17 mai 2022
spot_img

Politsei- ja päästeteated

Kohila vald

28. jaanuari õhtul kella 19.30 ajal sai politsei teate joobes abivajavast mehest Kohilas bussiootepaviljonis. Politseipatrulli kohale jõudes selgus, et mehel on vägivallale viitavad kehavigastused ning ta viidi haiglasse. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Märjamaa vald

1. veebruaril alustati kriminaalmenetlust selles, et möödunud nädala reedel siseneti Märjamaal omavoliliselt korterisse ning tekitati varalist kahju esialgsel hinnangul ligi 500 eurot.


Rapla vald

26. jaanuaril sai politsei teate, et Raplas Tallinna maanteel varastas ka varem korduvalt vargusi toime pannud 48-aastane mees kauplusest alkoholi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.


Politsei- ja piirivalveamet

***


Päästeteated

Mopeedautost sai alguse tulekahju

30. jaanuaril kell 3.46 teatati häirekeskusele, et Kehtna vallas Lellapere külas oli eramaja garaažis põlema süttinud mopeedauto. Tuli levis garaažist edasi kõrval olevasse kuuri, kus olid ladustatud küttepuud ning sealt levis tuli edasi üle kogu hoone. Päästjad kustutasid tulekahju kell 4.49. Põleng sai alguse tõenäoliselt mopeedauto akujuhtmete lühisest. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud.

Elumaja muutus varisemisohtlikuks

30. jaanuaril kell 12.41 said päästjad teate, et Märjamaa alevis Pärnu maanteel põleb kivivoodriga kahekorruseline elumaja. Teataja sõnul oli põleng majas seespool ning ustest ja akendest tuli suitsu. Eakas elanik oli majast väljas ning tema vigastada ei saanud. Päästjad kustutasid veel teadmata põhjustel süttinud põlengu kell 14.43. Kuna konstruktsioonidesse jäid sädemed varjatult sisse, süttis hoone kell 16.06 uuesti. Varisemisohtlikuks muutunud hoone kustutamine lõpetati kell 00.13.

Rollerautole sõideti otsa

1.veebruaril kell 18.56 käisid päästjad liiklusõnnetusel, mis leidis aset Rapla vallas Hagudi külas. Rollerautole oli tagant otsa sõidetud ning sõiduk seetõttu teelt välja ja katusele paiskunud. Inimesed olid autost väljas ning kiirabi tegeles nendega edasi. Päästjad likvideerisid autol süttimisohu ning lükkasid sõiduki tagasi ratastele.


Lääne päästekeskus

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised