12.2 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
SportAVIS UTILITAS Rapla uus mängujuht on kohal

AVIS UTILITAS Rapla uus mängujuht on kohal

Rapla Korvpallikool

AVIS UTILITAS Rapla korvpallimeeskond teatab, et nendega liitub ameeriklasest tagamängija Brandon Childress.

Möödunud aasta lõpus ootamatult mängujuhist ilma jäänud Rapla on saamas täiendust 23 aastase ameeriklase Brandon Childressi näol. Mängumees on jõudmas Eestisse ning eeldatavalt, pärast edukaid testimisi on ta peagi liitumas meeskonnaga nii treeningutel kui mängudel.  AVIS UTILITAS Rapla peatreener Toomas Annuk märkis, et Childress ilmus nende radarile paar nädalat tagasi. “Ehkki pakkumisi oli seinast seina, siis otsustasime anda võimaluse noorele mängujuhile tugevast Wake Foresti ülikoolist. Samuti on tal sellest hooajast lühiajaline kogemus Euroopast, Kreeka Meistriliigast, kuuludes G.S. Iraklis B.C meeskonda.” 

Rapla meeskonna mängijate valikul on alati mänginud tähtsat rolli mängumehe sobimine võistkonna olemusega, nii lisas Annuk: “Usun, et tema kaitsemängu ning mängujuhtimise oskused on need, mis aitavad kiirelt sulanduda meeskonna tegemistesse. Lisaks andis julgust tema värbamisel  korvpallialane perekondlik taust, nimelt tema treenerist isa Randolph Childress on mänginud tippkorvpalli nii NBA-s kui aastaid Euroopas, lisaks on ta käinud mängimas Tallinnas SLUC Nancy meeskonnaga.”

Brandon Childressi viimase ülikooli aasta keskmised statistikud näitavad, et mees viibis väljakul 35 minutit, viskas 15,6 punkti, andis 4,6 resultatiivset söötu, võttis 3 lauapalli ja tegi 1,2 vaheltlõiget.

Tema 2019/2020 hooaja parimaid etteasted: https://youtu.be/h6j3-bcbibU 

Edukate testimiste puhul võib Brandon Childressit näha platsile jooksmas eelseisvates Rapla kohtumistes. Meeskond on pidanud veebruaris koroonast tingituna edasi lükkama 3 mängu. Mängukavas on aga ees ootamas mäng teisipäeval 09.02, kell 19, Tartu Ülikool Maks ja Mooritsaga ning laupäeval 13.02, kell 17, Tallinna Kalev/TLÜ’ga.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare