4.9 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
SportAvis Utilitas Rapla teenis Tartus hooaja üheteistkümnenda võidu

Avis Utilitas Rapla teenis Tartus hooaja üheteistkümnenda võidu

Koroonaviiruse levik meeskonnas seljatatud, jätkas Avis Utilitas Rapla mänge Paf Eesti-Läti korvpalliliigas. Teisipäeva, 9. veebruari õhtul sõideti heade mõtete linna Tartusse, kus mindi vastamisi kohaliku Tartu Ülikool Maks & Moorits meeskonnaga. Rapla teenis võitlusliku 76:70 võidu.

Kuigi pealtvaatajaid jätkuvalt saali ei lubatud, siis vähemalt otseülekande vahendusel avanes Rapla fännidel esimene võimalus heita pilk meeskonna uuele tagamängijale. Ameerika Ühendriikidest saabunud täiendus Brandon Childress viibis väljakul 33 minutit ja 35 sekundit visates selle ajaga 25 punkti. Lisaks võttis ta kuus lauapalli.

Avis Utilitas Rapla alustas kohtumist algviisikus Roberts Freimanis, Marek Ruut, Al-Wajid Aminu, Sven Kaldre ja Tom Kaldre. Märkimisväärsed puudujad Rapla ridades olid Saimon Sutt ja Joonas Šein. Tartu pani omalt poolt vastu viisiku Charles Barton, Hendrik Eelmäe, Robin Kivi, Emmanuel Wembi ja Oliver Suurorg.

Esimesel veerandajal Rapla oma parimat mängu ei näidanud. Kümne esimese minuti järel oli Tartu eduseis 23:20. Teise veerandaja lõpus haaras aga edu enda kätte Rapla ning võitis esimese poolaja tulemusega 40:35. Kolmas veerandaeg kulges juba selgelt külalisvõistkonna domineerimisel. Rapla suurendas järjepidevalt edu ning enne otsustavat neljandat veerandaega juhiti kümne punktiga 56:46. Uus mängumees Brandon Childress oli selleks hetkeks visanud tervelt 19 punkti.

Neljandal veerandajal ei lasknud Tartu mängijad Raplal hetkegi vabalt hinnata. Kuigi Rapla hoidis eduseisu, siis võidus kindel olla ei saanud. Brandon Childress jätkas muljetavaldavat mängu ja võib öelda, et just temale toetudes Rapla selle mängu 76:60 võitiski. Al-Wajid Aminu viskas 13 ja Roberts Freimanis 11 punkti. Sealjuures võttis Freimanis ka 11 lauapalli. Tartu Ülikool Maks & Mooritsa resultatiivseim mängija oli Hendrik Eelmäe, kes viskas 20 punkti.

Teisipäeva õhtune võit oli Avis Utilitas Raplale sel hooajal üheteistkümnes. Selle kõrval on turniiritabelis kirjas ka kaheksa kaotust.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare