-1.2 C
Rapla
Laupäev, 27 nov. 2021

Politsei- ja päästeteated

Politsei- ja piirivalveamet:

Märjamaa vald

8. veebruaril sai politsei teate, et Märjamaa vallas on talu aken lõhutud ning tungitud elumajja. Lõhkumisega tekitatud kahju on 175 eurot.

Päästeteated:

Heinaküün hävis tules

2. veebruaril kell 19.25 teatati häirekeskusele, et Märjamaa vallas Läti külas oli põlema süttinud vana heinaküün. Päästjate saabudes oli küüni katus sisse kukkunud ning hoone põles lausleekides. Päästjad likvideerisid põlengu kell 20.59, hoone hävis tules täielikult. Süttimise põhjus teada ei ole.

Järelevalveta küünlast süttis mööbel

3. veebruaril kell 16.19 teatati häirekeskusele, et Kehtna vallas Järvakandi alevis Tallinna maanteel asuva eramu ühes toas on põlema süttinud tool, laud ja diivan. Päästjad kustutasid teisel korrusel asunud tulekolde ning ventileerisid ruumid. Tõenäoliselt sai tulekahju alguse laste põlema pandud küünlast, mis süütas mööbli ning kahjustas elektrijuhtmeid. Sündmus lõpetati kell 17.05.

Päästjad panevad südamele, et tikud peavad asuma lastele kättesaamatus kohas, lisaks ei tohi põlevaid küünlaid kunagi järelevalveta jätta. Samuti tuleb olla hoolas küünalde paigutamisel. Kasutada tuleks mittesüttivast materjalist alust ja veenduda, et küünla lähedusse ei jääks süttivaid esemeid või kangaid. Lahkudes tuleb küünal alati kustutada.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised