0.5 C
Rapla
Neljapäev, 22 veebr. 2024
SportRaplamaa jalgpallikoolis asus tööle Türgist pärit treener

Raplamaa jalgpallikoolis asus tööle Türgist pärit treener

Alates 3. veebruarist töötab Raplamaa jalgpallikoolis treenerina Türgist pärit Yilmaz Şahin. Tegemist on esimese rahvusvahelise treeneriga, kes Raplamaa JK-s on töötanud.

Yilmaz Şahin on omandanud ülikoolihariduse Türgis ja läbinud mitmeid jalgpalliõppeks vajalikke täiendkursuseid erinevate riikide alaliitude ja suurklubide juures nagu Portugal ja FC Barcelona. Türgis on ta mänginud jalgpalli poolprofessionaalsel tasemel üksteist aastat.

Raplamaa JK juures hakkab ta juhendama klubi duubelmeeskonda ja on tegev mitme noortegrupi juures poiste ja tüdrukutega. “Koostöös Yilmaz’ga arendame edasi meie klubi treeningmetoodikaid,” seisab Raplamaa JK teates. Klubi vedaja Taavi Tüvist ütles, et esindusmeeskonna juures hakkab ta olema abitreeneri rollis.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Kõik uudised
Kuulutused