12.2 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
SportBrandon Childress vedas Avis Utilitas Rapla teist mängu järjest võidule

Brandon Childress vedas Avis Utilitas Rapla teist mängu järjest võidule

Avis Utilitas Rapla võõrustas laupäeval, 13. veebruaril kodusaalis Tallinna Kalev/TLÜ-d ning võttis 81:71 võidu. Tegemist oli Rapla jaoks kaheteistkümnenda võiduga sel hooajal. Tähelepanuväärne oli see, et tegemist oli Sven Kaldre jaoks 300.-nda mänguga Rapla särgis Eesti meistrivõistlustel.

Algviisikus jooksid Rapla eest väljakule Sven Kaldre, Tom Kaldre, Roberts Freimanis, Al-Wajid Aminu ja Marek Ruut. Tallinna Kalev/TLÜ pani omalt poolt vastu koosseisu Mario Paiste, Parker van Dyke, Samuel Timmins, Karl-Johan Lips ja Edi Sinadinovic.

Enne avavilet oli õhus üks suur küsimus – millist mängu näitab Rapla uus täiendus Brandon Childress. Eelmises mängus Tartu Ülikool Maks & Moorits vastu viskas ta 25 punkti ja vedas oma võistkonna võidule. Algkoosseisu ta Kalev/TLÜ vastu küll ei mahtunud, kuid vahetusest platsile tulles oli tema panus ikkagi suur. Childress sai kirja 23 punkti olles selle näitajaga resultatiivseim mängija väljakul. Lisaks sellele võttis ta kuus lauapalli ja tegi viis vaheltlõiget.

Esimese veerandaja järel oli Rapla eduseis 23:11. Edu oli kindel ning seda enam kohtumise jooksul kordagi käest ei antud. Esimese poolaja lõpuks oli vahe kasvanud juba 17 punkti peale ning kodumeeskonna eduseis oli 42:25. Kolmandal veerandajal suutis Rapla oma edu isegi kasvatada ning viimasele mänguperioodile mindi vastu Rapla eduseisus 69:48. Viimasel veerandajal näitas paremat mängu Tallinna Kalev/TLÜ. Vahet vähendati jõudsalt, kuid võitjas siiski kahtlust ei tekkinud. Rapla võitis kümne punktiga 81:71.

Lisaks Childressi 23-le punktile viskas Sven Kaldre 16 ja Roberts Freimanis 11 punkti. Tallinna Kalev/TLÜ poolelt oli resultatiivseim Samuel Timmins 18 punktiga.

Rapla poolelt käis kohtumise käigus väljakul kaheksa mängijat. Lisaks algviisikule ja Brandon Childressile veel Shaquille Doorson ja Kardo Kilk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare