Politsei- ja päästeteated

0
224

Politseiteated

Märjamaa vald
11. veebruaril alustati kriminaalmenetlust selles, et 2. veebruaril tegi alaealine noormees Märjamaa vallas ettevõttele kuuluval kinnistul tuld, mille tagajärjel hävines täielikult seal olnud laudahoone. Tekitatud kahju on 10 000 eurot.

Rapla vald

9. veebruaril alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmisel päeval lõi Rapla vallas talus 38-aastane mees oma 35-aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas 38-aastase mehe kahtlustatavana kinni.


Veebipoest jäi kaup saamata
11. veebruaril alustati kriminaalmenetlust selles, et möödunud aasta sügisel tellis Raplamaal elav mees veebipoest diivani, tugitooli ja peatoed, mida ta ei ole tänase päevani kätte saanud. Samuti ei ole mehel õnnestunud tagasi saada kauba eest makstud raha. Tekitatud kahju on 1819 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Juurus süttis garaaž

10. veebruaril kell 13.29 said päästjad väljakutse Juuru alevikku Kalmistu teele. Põlema oli süttinud elumajaga kokku ehitatud garaaž. Päästjad lokaliseerisid tulekahju paarikümne minutiga ning avasid konstruktsioone tulekollete tuvastamiseks. Tõenäoliselt sai tulekahju alguse kütmisest. Inimesed vigastada ei saanud.

Märjamaa vallas põles laut

12. veebruaril kell 8.21 sai häirekeskus teate tulekahjust Märjamaa vallas Käriselja külas. Põlema oli süttinud laudahoone suurusega 8 x 15 meetrit. Päästjate saabudes oli laut lausleegis, loomi laudas ei olnud. Päästjad asusid kaitsma kõrval asunud hooneid süttimise eest. Tule levikule saadi piir kell 9.07, kuid lauda pool katust oli põlengu tagajärjel sisse vajunud.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare