15 C
Rapla
Teisipäev, 5 juuli 2022
spot_imgspot_img

Siiri Tamm pälvis kultuuri toetamise eest tänukirja

Kultuuriminister Anneli Ott andis reedel, 12. veebruaril üle tunnustused “Kultuurisõber 2021”. Peapreemia ehk aasta kultuurisõbra laureaatide kõrval said veel 21 ettevõtet või kultuuritoetajat tänukirja oma olulise panuse eest. Nende seas sai tänukirja ka Siiri Tamm ettevõttega Harviker OÜ Raplamaalt.

Harviker OÜ omanik Siiri Tamm on olnud aastaid Rapla kirikumuusika festivali suurtoetaja, lisaks on mitmeid aastaid toetatud Pärnu muusikafestivali. Tamm on olnud NÖFF-i korraldusmeeskonna liige ning festivali toetaja. Ka filmifestival “Kaader” on saanud õla alla Harviker OÜ-lt.

Tamm toob lisaks välja, et toetatakse ka Rapla korvpallikooli, Rapla Selveri suurjooksu ja Kohila päästekomandot tuletõrje maailmamängudel osalemisel. „Loodame, et 2021. aastal saame jätkata samade projektidega ning miks mitte leida ka teisi huvitavaid partnereid,“ sõnab Tamm.

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised