-0.1 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
SportMeeskondlik esitus tõi Avis Utilitas Raplale võidu Rakvere Tarvase üle

Meeskondlik esitus tõi Avis Utilitas Raplale võidu Rakvere Tarvase üle

Kunagi varem pole juhtunud, et Eesti koondis ja Avis Utilitas Rapla mängivad samal päeval. Esimeseks ja ajalooliseks päevaks kujunes reede, 19. veebruar kui Eesti koondis mängis EM-valikturniiril Itaalia vastu ning Rapla sõitis Eesti meistrivõistluste raames külla Rakvere Tarvasele.

Nii Eesti koondis kui Rapla teenisid tasavägistes heitlustes võidu. Eesti alistas Itaalia lisaajal tulemusega 105:101 ja Rapla võitis Eesti meistriliigas Rakveret 84:72. Tasavägised olid mõlemad mängud, aga nendest viimane pani Rapla fännidel südame lööma eriti kiiresti.

Avis Utilitas Rapla algviisikus jooksid platsile Marek Ruut, Tom Kaldre, Sven Kaldre, Roberts Freimanis ja Al-Wajid Aminu. Tarvase algviisikusse kuulusid Devin Lee Harris, Tormi Niits, Kristaps Gluditis, Rihards Kuksiks ja Riley Callahan Hayes.

Terve mäng kulges Avis Utilitas Rapla kergel domineerimisel, kuid Tarvas ei lasknud vahet liiga suureks käriseda. Kui Rapla suutis kümne punktiga juhtima minna, võttis Tarvas järgi. Kuigi Rapla edu lõpuvile kõlades oli 12 punkti, siis võit suudeti kindlustada ikkagi alles neljanda veerandaja viimasel minutil. Rakvere poolelt olid ohtlikud nii Devin Lee Harris, Kristaps Gluditis kui Rihards Kuksiks. Näiteks tabas Gluditis mängu jooksul neli kolmepunktiviset.

Viimastes mängudes säranud Rapla uus täiendus Brandon Childress viskas seekord 14 punkti. Külaliste resultatiivseim oli Al-Wajid Aminu visates 17 punkti. Roberts Freimanis ja Sven Kaldre lisasid mõlemad 15 punkti.

Rapla poolelt jäi mängust kõrvale Saimon Sutt ning Rakvere poolelt Egert Haller. Sutt ei saanud kaasa lüüa tervislikel põhjustel ning Haller oli kaasatud Eesti koondise juurde.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare