-0.6 C
Rapla
Teisipäev, 19 märts 2024
SportEbakindel neljas veerandaeg tõi Avis Utilitas Raplale kaotuse Tarvase vastu

Ebakindel neljas veerandaeg tõi Avis Utilitas Raplale kaotuse Tarvase vastu

Avis Utilitas Rapla võõrustas laupäeval, 27. veebruaril kodusaalis Rakvere Tarvast ning vastu tuli võtta kaotus 65:73. Võidu tõi Tarvasele tugev neljas veerandaeg, mis võideti 20:9. Veel enne otsustavat neljandikku oli Rapla kolme punktiga eduseisus.

Avis Utilitas Rapla alustas kohtumist algviisikus Maret Ruut, Roberts Freimanis, Al-Wajid Aminu, Tom Kaldre ja Sven Kaldre. Rakvere pani omalt poolt vastu koosseisu Devin Lee Harris, Kristaps Gluditis, Riley Callahan Hayes, Egert Haller ja Tormi Niits.

Suure osa esimesest veerandajast oli Rapla kaotusseisus ning kümne minuti järel oli Rakvere eduseis 22:18. Teisel veerandajal jõudis Rapla viigini seisul 26:26. Sealt edasi mindi juba juhtima ning kodumeeskond võitis esimese poolaja 37:34. Kolmandal veerandajal suutis Rapla eduseisu säilitada ning otsustavale veerandajale mindi vastu seisul 56:53. Neljas veerandaeg kulges raskelt. Mõlemad meeskonnad olid mängus sees ja lihtsat võitu polnud kummalgi loota. Lõpuminutitel suutis Rakvere siiski oma mängu paremini käima saada ning võttis võidu 73:65. Rapla nõrkuseks olid pallikaotused ja kehv visketabavus.

Egert Haller viskas Rakvere poolelt 18 punkti. Devin Lee Harris ja Kristaps Gluditis viskasid mõlemad 13 punkti. Rapla poolelt oli resultatiivseim mängija Brandon Childress, kes viskas 17 punkti ning Roberts Freimanis toetas 13 punktiga. Riley Callahan Hayes võttis Rakvere poolelt 12 lauapalli.

Tegemist oli Avis Utilitas Rapla jaoks selle hooaja üheksanda kaotusega. Nende kõrval on võetud ka 12 võitu. Jätkuvalt ei olnud pealtvaatajad saali lubatud ning kohtumine toimus tühjade tribüünide ees.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare