14.2 C
Rapla
Teisipäev, 28 sept. 2021

Järvakandi Smartposti automaadist saab nüüd pakke saata

Smartpost andis teada, et nüüd saab uutest valgetest automaatidest ka pakke välja saata. Varem sai neid ainult vastu võtta. Rapla maakonnas asuvad Smartposti uued automaadid praegu ainult Järvakandis.

Need paigaldati sinna 2020. aasta 28. augustil. Alates sellest ajast on Smartpost rajanud Eestisse üle neljakümne uue automaadi. Paljud neist on lisaks Järvakandile paigaldatud seni katmata piirkondadesse nagu Kadrina, Kunda, Kilingi-Nõmme ja Sindi. Valgetes automaatides saab pakkide saatmist vormistada ainult iseteeninduskeskkonnas my.smartpost.ee.

“Üha enam soovitakse pakke vormistada e-keskkonnas, mistõttu oleme loonud kliendisõbraliku Smartposti iseteeninduskeskkonna, kus saab pakkide saatmise ette ära vormistada ja seeläbi pakkide saatmist veelgi kiirendada. Pakiautomaatide puhul hindavad tarbijad just kiirust ja mugavust,“ selgitas Itella Estonia OÜ pakiveo äriüksuse juht Rauno Parras.

Ettevõte plaanib paigutada uusi valgeid automaate ka Raplasse. “Hetkel on Järvakandi Rapla maakonnas ainuke, aga otsime aktiivselt uusi asukohti ka Raplas,” ütles Itella Estonia OÜ kliendikogemuse juht Triin Parmsoo.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised