4.4 C
Rapla
Esmaspäev, 3 okt. 2022
spot_imgspot_img

Kardispordiliit kinnitas Rapla etapi algava hooaja kavasse

Eesti kardispordiliidu juhatus kinnitas 2021. aasta hooaja kalendri ning sinna on lisatud ka Rapla etapp, mis toimub 13. augustil. Tavapäraselt võisteldakse laupäeval, aga Rapla etapp sõidetakse erandkorras reedel.

“Seoses “Eesti Auto-Motosport 100″0 juubeliüritustega toimub Rapla etapp erandkorras reedesel päeval ning ametlik treeningpäev seetõttu neljapäeval,” seisab kardispordiliidu teates. Kokku on käesoleva aasta kalendris kuus etappi. Hooaeg algab 24. aprillil Aravetel ning lõpeb 18. septembril kas Käinas või uuesti Aravetel. See sõltub Käina uue kardiraja valmimisest.

Eesti meistrivõistluste kalender 2021:

1. etapp Aravete 24. aprill

2. etapp Lange 8. mai

3. etapp Tabasalu 5. juuni

4. etapp Põltsamaa 3. juuli

5. etapp Rapla 13. august

6. etapp Käina / Aravete 18. september

spot_img
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,179JälgijatFollow

Viimased uudised