11.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
SportMurdmaasuusatamise meistrivõistlused võivad piirduda kolme etapiga

Murdmaasuusatamise meistrivõistlused võivad piirduda kolme etapiga

Rapla maakonna meistrivõistlustel murdmaasuusatamises on peetud kolm etappi. Väga võimalik, et rohkem neid enam pidada ei saagi.

Viimased kaks etappi pidid toimuma vastavalt 24. veebruaril Palukülas ja 28. veebruaril Järvakandis. Paluküla etapp jäi ära, sest sealne rajamasin läks katki ning lisaks hakkas ka vihma sadama. Kuigi Järvakandi rajal suusatati veel 24. veebruaril, oli rada 28. veebruariks juba nii palju ära sulanud, et võistelda ei oleks enam saanud. Seega polnudki muud võimalust, kui vähemalt esialgu need etapid edasi lükata.

Maakonna meistrivõistlusi peetakse koos Raplamaa rattaklubi KoMo suusasarjaga. Võistluste korraldaja Ain Täpsi ütles, et praegu on õhus võimalus, et hooaeg tulebki lõppenuks kuulutada kolme etapi järel. Edasiste võistluste korraldamist piiravad nii soojad ilmad kui ka koroonapiirangud ürituste korraldamisel. Seni peetud kolm etappi on olnud vastavalt Järtal (Märjamaa vald), Pirgus ja Raplas.

2020. aastal ei saanud olematute lumeolude tõttu pidada ühtegi etappi. Viidates praegusele olukorrale, ütles Ain Täpsi, et võib-olla toimuvad järgmised KoMo sarja võistlused juba jalgratastel. See sari saab plaanide järgi alguse kevadel.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare