-0.1 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Märjamaa vald

6. märtsil teatati politseile, et Märjamaa vallas korterelamus ründas 65-aastane mees oma tuttavat 64-aastast naist, kes sai viga.

Rapla vald

3. märtsil alustati kriminaalmenetlust selles, et Raplas Piiri tänaval varastati keldrist lukustatud elektritõukeratas. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju 345 eurot.

4. märtsil sai politsei teate, et Raplas Tallinna maanteel varastas 21-aastane mees kauplusest alkoholi. Politsei pidas mehe kinni.

6. märtsil sai politsei teate, et varem vargusi toime pannud 21-aastane mees varastas Raplas Viljandi maanteel poest alkoholi ja toidukaupa. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

8. märtsil teatati politseile, et Rapla vallas tungiti talumajja, kust varastati kaks mootorratast, tööriistu ja sularaha. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju 7900 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Kõrvalhoone läks põlema sauna eesruumist

6. märtsil kell 23.09 said päästjad väljakutse Järvakandi alevisse Uuele tänavale. Päästjate saabudes põles lahtise leegiga kõrvalhoone, mis koosnes saunast, kuurist ja garaažist. Tulekolle asus sauna eesruumis. Päästjad kustutasid teadmata põhjusel süttinud hoone kell 00.13. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare