6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
SportPärnu alistas Rapla sel hooajal juba viiendat korda

Pärnu alistas Rapla sel hooajal juba viiendat korda

Pärnu Sadam on käesoleval hooajal tugev. See oli selge juba enne teisipäeva, 16. märtsi õhtul toimunud mängu Avis Utilitas Raplaga, kuid see mäng andis sellele järjekordse kinnituse. Raplas peetud kohtumise võitis Pärnu tulemusega 72:64. Pärnu ja Rapla on sel hooajal mänginud omavahel viis korda ja iga kord on võitnud Pärnu.

Ka teisipäevases mängus hoidis Pärnu eduseisu enamiku mänguajast. Rapla suutis tulla ohtlikult lähedale vaid teisel poolajal. Eriti ilus hetk oli kolmandal veerandajal kui kodumeeskond suutis hetkeks saavutada eduseisu 53:52. Selle skoori tõi tabloole Al-Wajid Aminu võimas pealtpanek.

Eduseis ei kestnud siiski kaua. Pärnu haaras ohjad taas enda kätte ning tüüris mängu võidusadamasse. Viimati seisis tablool viigiseis 61:61, aga sealt edasi läks Pärnu juba oma teed. Rapla mängijad püüdsid küll lõpusekunditel vigadega mängu pidurdada ja kolmepunktivisetega järgi jõuda, kuid see ei õnnestunud.

Avis Utilitas Rapla resultatiivseim oli Brandon Childress, kes viskas 20 punkti. Saimon Sutt toetas 17 punktiga. Võitjate poolelt tegi enim skoori Mihkel Kirves visates 14 punkti. 12 punktiga andis oma panuse Robert Valge.

Rapla jaoks oli tegemist hooaja kaheteistkümnenda kaotusega, mille kõrval on ka viisteist võitu.

Avis Utilitas Rapla algviisik: Roberts Freimanis, Brandon Childress, Tom Kaldre, Sven Kaldre ja Shaquille Doorson.

Pärnu Sadama algviisik: Edon Maxhuni, Märt Rosenthal, Linards Jaunzems, Kristjan Kangur ja Lauris Blaus.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare