12.2 C
Rapla
Neljapäev, 20 juuni 2024
UncategorizedPolitseiteated

Politseiteated

Kohila vald

11. märtsil sai politsei teate, et Viljandi maantee kaupluses möödus kassast toidukauba eest tasumata 42-aastane mees, kes tõukas teda takistada püüdnud 58-aastast naist, kes kukkus ja sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.


Rapla vald

9. märtsil alustati kriminaalmenetlust selles, et veebruarikuus varastati kortermaja eest sõiduauto Audi. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju 2000 eurot.

10. märtsil kella 9.25 ajal toimus liiklusõnnetus Rapla-Järvakandi-Kergu tee 8. kilomeetril, kus 56-aastane mees sõitis sõiduautoga Volkswagen Polo otsa ees vasakpöördeks pidurdanud sõiduautole Toyota Corolla, mida juhtis 44-aastane naine. Toyota juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

10. märtsil sai politsei teate, et varem vargusi toime pannud 48-aastane mees varastas Raplas Tallinna maantee poest alkoholi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

13. märtsil teatati politseile, et Raplas korterelamus lõi seni tuvastamata mees 23-aastast meest, kes sai viga. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Märjamaa vald

14. märtsil kella 6.49 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 60. kilomeetril, kus 35-aastase mehe juhitud sõiduauto Ford Focus põrkas kokku veoautoga Volvo FM12, mida juhtis 44-aastane mees. Fordi juht oli autos üksi. Mees sai sedavõrd raskeid vigastusi, et suri sündmuskohal. Veoauto juht õnnetuses viga ei saanud. Veokijuhil oli vastava kategooria juhtimisõigus ning ta oli kaine. Esialgsetel andmetel liikus Ford Pärnust Tallinna ja Volvo Tallinnast Pärnu suunas. Õnnetuse hetkel oli tee sündmuskohal märg, kuid mitte libe. Sõidukite rehvid vastasid nõuetele.

Raplamaal ei juhtunud eelmisel aastal 14. märtsi seisuga ühtegi liiklusõnnetust, tänavu oli neid viis, hukkus üks inimene ja vigastada sai kuus inimest.

Veokite osalusega liiklusõnnetusi on tänavu Eestis toimunud kokku 28, milles on hukkunud kaks inimest ja vigastada saanud 38 inimest. Mullu toimus sama perioodi jooksul veoauto osalusel 14 liiklusõnnetust, hukkus neli inimest ja viga sai 12 inimest.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare