14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
Sisuturundus3 põnevat tegevust, mida eestlased on hakanud harrastama 2021. aastal

3 põnevat tegevust, mida eestlased on hakanud harrastama 2021. aastal

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Viimane möödunud aasta on tõesti veider olnud. Kes oleks ette osanud arvata, et peaaegu terve maailm suletakse ning et tuleb veeta palju aega eraldi teistest inimestest kaugel olles ja ennast isoleerides. Nüüdseks oleme me juba sellega harjunud ning seeläbi on paljud meist hakanud tegelema ka uute hobide või tegevustega. Siin tahaksimegi teieni tuua huvitavaimad tegevused, millega eestlased enda vaba aega veetmas on.

1.  Online kasiinodes mängimine

Isegi kui paljud maapealsed kasiinod on olnud suletud, siis pole mängimine ja panustamine tegelikult kunagi seiskunud. Just vastupidi! Üha rohkem inimesi on aja veetmiseks otsustanud õnne proovida online kasiinodes mängides ning kõigele lisaks on mõned ka võitnud suuri summasid, mis on tõelselt mõnus tegevus, sest kes ei tahaks meelt lahutades ka samal ajal teenida?

Eesti online kasiinod panevad välja suuri auhindu ning mänge on loodud igale maitsele ja tasemele. Saate proovida lihtsaid slotmänge, mille mängimiseks, ja ka võiduks, ei ole vaja palju aega või siis hoopiski mängida pokkerit või baccarati, mis on tõeliselt põnevad kaardimängud. Kui teie pole veel siiani oma õnne või oskusi proovinud, siis nüüd on suurepärane aeg seda teha, sest äkki on just täna teie õnnepäev?

2.  Looduses matkamine ja uute rabade avastamine

Siis kui viirus meid esimest korda tabas, oli just saabumas kevad. Just see kevad osutus tegelikult tähelepanuväärseks sündmuseks mitte ainult sellepärast, mis maailmas toimumas oli, vaid ka sellepärast kui paljud inimesed end taasavastasid looduses.

Eesti võib olla tõeliselt uhke oma looduse üle, Wikipediast võime lugeda, et meil on 9836 sood, mille kogupindala ulatub 1 009 101 hektarini. Eesti territooriumi pindalast moodustab see koguni 22,3%. Lisaks pakuvad kõik sood ja rabad tõeliselt kaunist vaatepilti, mida ainult vähestes riikides maailmas näha võib.

Kuid eriti tore on kuulda, et just eestlased ise on viimasel ajal nii palju aega rabades matkates veetnud. Infoturismi leht on kokku pannud kogu vajaliku informatsiooni, et leida üles kõik parimad matkarajad ja rabad. Rabasid võite leida peaaegu igast Eesti nurgast ning mis võiks olla veelgi parem kui mõnus päikesepaisteline kevad Eesti looduse ilusid nautides? Otse loomulikult saab rabasid külastada igal aastaajal ning kõik looduse värvid on järjepidevalt iga kuu muutumas, nii et me lausa soovitame minna rappa erinevatel aastaaegadel!

3.  Uute filmide vaatamine läbi interneti

Kuna teiste inimestege kokkupuutumine on pidevalt küsimärgi alla seatud, siis on eriti populaarseks muutunud erinevad online filmide- ja seriaalidepakkujad, nagu näiteks Netflix või hoopiski saate vaadata filme kasvõi läbi Youtube’i.

On küll kahju, et kinosaalid võivad tihti pigem tühjad hetkel olla, kuid me teeme seda kõike oma tervise nimel. Paljud uued filmid tulevad nüüd kinode asemel esimest korda välja läbi online platvormide, filmide valik on tõeliselt suur ning saate neid vaadata ükskõik mis ajal ja kohas, kus teile sobivaim on.

Enamasti on kõik sellised multimeediakeskonnad tasulised, kus tuleb maksta kuutasu, kuid karantiini ajal on paljud pakkujad hakanud pakkuma ka teatud filmide tasuta vaatamisi, et just aidata neid, kes peavad olema isoleeritud ja kes kinno minna ei saa. Nii et praegu on parim aeg sellist suurepärast võimalust ära kasutada!

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare