21.1 C
Rapla
Neljapäev, 18 juuli 2024
SportKohila tüdruk andis panuse noorte võrkpallikoondise edusse

Kohila tüdruk andis panuse noorte võrkpallikoondise edusse

Eesti U16 võrkpallikoondis tagas hiljuti toimunud Ida-Euroopa võrkpalliassotsiatsiooni meistrivõistlustel pääsu EM-valiksarja teise ringi. Koondise koosseisus tegi kaasa ka Kohila võrkpalliklubi kasvandik Elis Prunt.

Eesti noortekoondis mängis neli kohtumist, millest kaks võideti ja kaks kaotati. Sellest piisas, et saada kokkuvõttes neljas koht ning pääseda edasi EM-valiksarja teise ringi. Elis Prunt ise kahjuks väga palju väljakule ei pääsenud, sest vigastas kohe esimeses mängus Ukraina vastu sõrmi. Küll aga jooksis ta selles mängus väljakule algkoosseisus.

U16 tütarlaste koondise peatreener Raigo Tatrik võttis koondise kokku juba 2019. aasta sügisel eesmärgiga olla selleks turniiriks võimalikult hästi valmis ning Prunt tegi koondisega kaasa kogu ettevalmistuse. Pärit on tütarlaps Kohilast ja just seal tema teekond võrkpallurina ongi kulgenud. Tema treener Ingrid Kangur ütles, et väga kahju oli kohe esimeses mängus saadud vigastusest. Kangur võrdles Prunti mängijaomaduste poolest Kertu Laagiga, kes on samuti Kohilast tuule tiibadesse saanud võrkpallur.

Koroonaviiruse piirangutest tulenevalt praegu Kohilas treenida ega mängida ei saa. Ka kohalik spordihoone on suletud. Kui mängud veel toimusid, tegi Prunt kaasa nii rahvaliiga kui ka esiliiga naiskonnas, mängides endast vanemate vastu. “Tean, et ema ja isa väga toetavad Elist ja kodust saabki kõik alguse,” sõnas Kangur. Kuna ühiseid treeninguid läbi viia ei saa, treenivad Kohila võrkpallurid praegu individuaalsete treeningkavade alusel.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare