-1.7 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
SportKohus ei ole võtnud Heiki Nabi hagiavaldust menetlusse

Kohus ei ole võtnud Heiki Nabi hagiavaldust menetlusse

Veebruaris dopinguafääri sattunud maadleja Heiki Nabi esitas Eesti Antidopingu ja Spordieetika SA tegevuse suhtes hagiavalduse, kuid Harju maakohus ei ole seda menetlusse võtnud.

Eelmisel nädalal jättis kohus Nabi hagiavalduse ja hagi tagamise avalduse käiguta ning talle anti nädala lõpuni aega puuduste kõrvaldamiseks. Teisipäeva, 23. märtsi seisuga ei olnud kohus hagi menetlusse võtmist veel otsustanud. Põhjusena tõi kohus välja, et oodatakse Eesti Antidopingu ja Spordieetika SA seisukohta. Maadluse olümpiahõbe ja kahekordne maailmameister Nabi teatas 14. märtsil, et esitas Harju maakohtule hagi Eesti Antidopingu ja Spordieetika Sihtasutuse tegevuse suhtes, milles taotles talle määratud esialgse võistluskeelu tühistamist.

6. jaanuaril võeti Nabilt võistlusväline dopinguproov, mis sisaldas keelatud ainet letrosooli. Eesti Antidoping määras talle seepeale esialgse võistluskeelu. Nabi palus kohtul esialgne võistluskeeld tühistada, kuna tema sõnul pole talle antud võimalust seletuste andmiseks enne ega pärast võistluskeelu kehtestamist. Samuti varjatavat tema eest esialgse võistluskeelu määramise materjale.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare