-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 19 märts 2024
SportMärjamaa juurtega abitreenerid aitavad Eesti jalgpallikoondist

Märjamaa juurtega abitreenerid aitavad Eesti jalgpallikoondist

Eesti jalgpallikoondist ootavad ees maailmameistrivõistluste valikmängud Tšehhi ja Valgevenega ning lisaks maavõistlus Rootsi vastu. Koondise koosseisus ning treeneritepingil toimusid ühe positiivse koroonaproovi tõttu viimasel hetkel muudatused, mis tähendab, et abitreeneritena liituvad koondisega Janno Kivisild ja Ats Sillaste.

Mõlemal neist on tugevad sidemed Märjamaa piirkonnaga. Sillaste on Märjamaalt pärit ning Kivisild elab Märjamaa vallas. 2018. aastal tunnustas Märjamaa vallavalitsus perekond Kivisilda kui valla kõige sportlikumat perekonda. Tuleb mainida, et nii Kivisild kui ka Sillaste asuvad Eesti koondise juurde ajutiselt ning ainult eesseisvateks märtsikuisteks mängudeks. Peatreenerina juhendab nendes kohtumistes koondist Martin Reim. Koondise tegelik peatreener Thomas Häberli peab mängult lähikontaktsena eemale jääma.

Janno Kivisilla jaoks ei ole tegemist uue olukorraga, sest tema on koondise juures abitreenerina tegutsenud varemgi. Ats Sillaste ei ole Eesti koondise abitreener varem olnud.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare