3.8 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
SportRapla on Tartu vastu tunnistanud ainult võite

Rapla on Tartu vastu tunnistanud ainult võite

Avis Utilitas Rapla võõrustas laupäeva, 20. märtsi õhtul Tartu Ülikool Maks & Mooritsat ning võttis veenva võidu tulemusega 81:65 (20:17, 23:13, 15:21, 23:14). Rapla meeskonna liidriks tõusnud Brandon Childress oli hoos ka laupäeval, visates 28 punkti ja hankides 7 lauapalli.

Rapla ja Tartu on käesoleval hooajal kohtunud kuus korda ning kõik kuus võitu on võtnud Rapla. Laupäevases mängus ei tekkinud võitjas kordagi kahtlust. Esimese veerandaja kolme punktiga võitnud Rapla kasvatas poolajapausiks edumaa 13 punkti peale. Kuigi kolmandal veerandajal langes see korraks seitsme punkti peale, ei olnud tartlased rohkemaks enam suutelised. Neljas veerandaeg kuulus selgelt juba kodumeeskonnale ning lõpuvile kõlades olid Rapla võidunumbrid 81:65.

Rapla resultatiivseim oli Brandon Childress, keda toetasid Roberts Freimanis 17 punkti ja 6 lauapalliga ning Saimon Sutt 11 punktiga. Tartu eest tõi Emmanuel Wembi 17 punkti ja sai kätte 4 lauapalli.

Avis Utilitas Rapla peatreener Toomas Annuk on ka varasemates mängujärgsetes intervjuudes kiitnud noort Tartu meeskonda. Inspira telekanalile antud intervjuus tegi ta seda ka nüüd: „Tahaks Tartut kiita. Kuigi võitsime neid kõik korrad sellel hooajal, tuleb au anda, et noored on sammu edasi teinud. Emmanuel Wembi on paari kuuga samuti teisele tasemele jõudnud. Rõhutasime poolajal, et mäng pole läbi ja mänguks alles läheb. Meil kadus fookus ja saadi lihtsaid korve. Al-Wajid Aminut tahtsin hoida, kuna tal on põlvega probleeme – paistes ja valulik. Saime hakkama, aga au ja kiitus Tartule.

Eks vahetuste rotatsioon on minu probleem ära lahendada. Eks mõned mängijad arvavad ikka, et võiks teistmoodi olukordi lahendada. Peamurdmist on, et toimivat koosseisu leida. Tahaks anda noortele mingidki minutid ja näha, et kui tullakse väljakule, siis ikkagi mängima ning kaitses vastast maha võtma. Küll siis punktid ka tulevad. Seda kõike tahaks näha just pingiotsa vahetusmeeste puhul. Teame oma murekohti ja üritame õigeks ajaks neist üle saada.”

Avis Utilitas Rapla järgmine mäng on juba kolmapäeval, 24. märtsil, kui Paf Eesti-Läti korvpalliliigas sõidetakse külla BC Kalev/Cramole. Võõrustajatel on praegu käsil erakordselt tihe mänguperiood. Alles esmaspäeva, 22. märtsi õhtul mängiti VTB Ühisliigas Moskva CSKA vastu ning kaotati tulemusega 72:94. Pärast Rapla mängu kolmapäeval peab Kalev/Cramo uuesti mänguvalmis olema reedel, kui külla sõidetakse Rakvere Tarvasele.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare