22.2 C
Rapla
Reede, 17 mai 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated

Kehtna vald

30. märtsil sai politsei teate, et viimase kahe nädala jooksul varastati Kehtna vallas mäetõstukilt elektrimootor. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju 600 eurot.

5. aprilli hommikul sai politsei teate, et Järvakandi alevis varastati maja kõrvalhoonest Makita kettsaag, tikksaag, lööktrell ja muid esemeid. Vargusega tekitatud kahju on umbes 1000 eurot.


Allikas: Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated


Lõkkest süttis kulu

3. aprillil kell 15.31 said päästjad väljakutse Rapla valda Kasvandu külla. Lõkke tegemisest oli põlema süttinud umbes 300 ruutmeetri ulatuses ümbritsevat kulu. Inimesed suutsid põlengu ise maha suruda, päästjad kontrollisid ala ohutuse tagamiseks üle.


Teele kukkunud puu

5. aprillil kell 19.01 teatati häirekeskusele teele kukkunud puust Tallinna-Rapla-Türi teel Hertu külas. Puu oli langenud teele ning osaliselt ka kõnniteele. Päästjad puhastasid tee.


Suitsev veoauto liiklust ei seganud

5. aprillil kell 20.22 teatati häirekeskusele Märjamaa vallas Varbola külas tee ääres suitsevast veoautost. Turbokompressori purunemise tõttu oli mootoriõli lekkinud väljalaskesüsteemi ning selle peale ja suitsema hakanud. Päästjad kontrollisid sõiduki üle ning likvideerisid umbes ruutmeetri suuruse õlilekke. Sõiduk liiklust ei seganud ega ohtu ei kujutanud.

Allikas: Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare