spot_img
1.6 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
SportKaotus BC Kalev/Cramo vastu saatis Avis Utilitas Rapla pronksimängule

Kaotus BC Kalev/Cramo vastu saatis Avis Utilitas Rapla pronksimängule

Paf Eesti-Läti korvpalliliiga nelja tugevama seas läks Avis Utilitas Rapla vastamisi BC Kalev/Cramoga ning tunnistada tuli pealinna klubi paremust 83:63. Poolfinaalis vastu võetud kaotus tähendab seda, et pühapäeval, 11. aprillil mängib Rapla Eesti-Läti liiga pronksmedalite peale, kus vastas on BK Ogre. Pall pannakse Riias mängu kell 14:00.

Kogu kohtumise jooksul hoidis BC Kalev/Cramo Avis Utilitas Rapla vastu mugavat eduseisu. Kolmandal veerandajal kahanas see korraks kolme punkti peale, aga mitte rohkem. Paf Eesti-Läti korvpalliliiga tiitli nimel asuvad pühapäeval, 11. aprillil võistlustulle seega BC Kalev/Cramo ja Riia VEF.

Esimene veerandaeg algas võrdselt ning Rapla suutis peale suruda rahulikuma tempo. Peagi leidis oma mängusoone ka Kalev/Cramo ja hakkas vaikselt eduseisu kasvatama. Viimane viigiseis oli veel 11:11, aga peale seda ladusid pealinlased mitu korvi järjest. Esimese veerandaja võitis BC Kalev/Cramo 19:14. Kaks päeva varem BK Ventspilsi vastu 36 punkti visanud Rapla mängujuht Brandon Childress esimesel veerandajal kätt valgeks ei saanud. Samuti jäid esimese kümne minutiga punktita Shaquille Doorson ja Saimon Sutt.

Ka teise veerandaja algus kulges keeruliselt – Kalev/Cramo viskas üksteist punkti järjest. Vasturohtu sellele oli Raplal leida raske. Heas hoos olid nii Maurice Kemp kui Janari Jõesaar, kes viskasid esimesel poolajal vastavalt 11 ja 7 punkti. Puhkepausile mindi Kalev/Cramo eduseisus 40:27.

Kolmas veerandaeg kuulus Raplale. Energiat oli rohkem ja visked maandusid korvis. Kaotusseisu vähendati jõudsalt kuni jõuti kolme punkti kaugusele 50:47, kuid rohkemaks jaksu kahjuks polnud. Otsustavale neljandale veerandajale mindi vastu Kalev/Cramo eduseisus 55:48.

Vahe oli küll ainult seitse punkti, aga sulama see ei hakanud. Pigem kasvas. Negatiivsena mõjus ka Tom Kaldre viies isiklik viga kaheksa ja pool minutit enne lõpuvilet. Veel viis minutit enne lõppu võis Raplal mõningaid võimalusi näha, aga sealt edasi tiksus kell armutult Kalev/Cramo võidu suunas. Lõpuks oli skoor 83:63.

Algviisikud:
Avis Utilitas Rapla: Roberts Freimanis, Brandon Childress, Shaquille Doorson, Saimon Sutt, Tom Kaldre
BC Kalev/Cramo: Devin Thomas, Maurice Kemp, Marcus Keene, Martin Dorbek, Janari Jõesaar

BC Kalev/Cramo poolelt tegid skoori tervelt kümme mängijat. Resultatiivseim neist oli Maurice Kemp 19 punktiga. Janis Kaufmanis toetas 13 punktiga. Avis Utilitas Rapla resultatiivseimana tõi Brandon Childress 19 ning Al-Wajid Aminu sai kirja 15 punkti.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused