spot_img
-4 C
Rapla
Teisipäev, 6 dets. 2022
spot_imgspot_img
SportKolmepunktivisked tõid Ogrele pronksi, Rapla jäi neljandaks

Kolmepunktivisked tõid Ogrele pronksi, Rapla jäi neljandaks

Paf Eesti-Läti korvpalliliiga pronksikohtumises tuli Avis Utilitas Raplal tunnistada BK Ogre nappi paremust 75:73. Tervelt 45 punkti tõi Ogre tabavatest kolmepunktivisetest. Rapla andis küll korraliku lahingu, kuid medaliteni sel aastal ei küünditud. Kuue tugevama seas jäi Rapla saagiks meeldejääv võit BK Ventspilsi üle ning võitluslikud kaotused BC Kalev/Cramo ja BK Ogre vastu.

Vähem kui 24 tundi peale kaotust BC Kalev/Cramole oli Avis Utilitas Rapla uuesti väljakul. Paf Eesti-Läti korvpalliliiga pronksmedalite nimel heideldi BK Ogre vastu. Võis aimata, et tegemist on võrdsete vastastega, kuid esimesel veerandajal oli Rapla mäng liimist lahti. Ogre proovis järjest kolmepunktiviskeid ning need läksid ka sisse. Kümne minutilise mängu järel oli lätlaste eduseis 26:13. Teisel veerandajal säilitas Ogre eduseisu. See püsis kümne punkti ringis ning hakkas vähenema enne poolajasireeni. Mängu ilusaima korvi sai enda nimele Shaquille Doorson kui esimese poolajal viimasel minutil palli pealt korvi surus. Täpse söödu andis selleks Brandon Childress. Võib öelda, et sellega mängis Rapla end korralikult mängu tagasi. Esimese poolaja võitis Ogre skooriga 43:39. Pronksi saatus oli jätkuvalt õhus.

Kolmandal veerandajal jõudis Rapla tagasi viigini seisul 43:43. Väga lähedali jõuti ka veerandaja lõpusekunditel, kuid Ogre hoidis enne viimast kümmet minutit ikkagi 53:52 eduseisu. Neljas veerandaeg tõotas tulla võitluslik ja nii ka läks. Peale kiiret kaotusseisu jäämist tuli Rapla tagasi ning seadis jalule viiginumbrid 63:63. Mängida jäi veel viis minutit. Kuigi Ogre haaras initsiatiivi ei lasknud Rapla neid kordagi liiga kaugele ette. Brandon Childressi tabav kolmene minut aega enne neljanda veerandaja lõppu tõi Rapla Ogrest kõigest kahe punkti kaugusele 72:70. Sellest kahjuks ei piisanud. Lõpusekundid kulgesid muidugi pingeliselt, aga lõpuks tuli ikkagi tunnistada Ogre paremust tulemusega 75:73. Neli sekundit enne lõppu sai Rapla alustada rünnakut, kuid kaitsjate surve all ei suutnud Brandon Childress viskele jõuda.

Algviisikud:
Avis Utilitas Rapla: Roberts Freimanis, Brandon Childress, Shaquille Doorson, Saimon Sutt, Tom Kaldre
BK Ogre: Lauris Mizis, Andre Walker, Ugis Pinete, Rihards Zebergs, Janis Poznaks

Mängu resultatiivseim oli BK Ogre poolelt Rihards Kuksiks, kes viskas 21 punkti. Nendest 18 tulid kolmepunktivisetest. Rapla resultatiivseim oli Brandon Childress 20 punktiga ning Al-Wajid Aminu toetas teda 12 punktiga.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused