11.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
SportAvis Utilitas Rapla läheb veerandfinaalidele vastu ilma Brandon Childressita

Avis Utilitas Rapla läheb veerandfinaalidele vastu ilma Brandon Childressita

Avis Utilitas Rapla alustas teisipäeva, 20. aprilli õhtul Paf korvpalli meistriliiga veerandfinaalseeriat Tartu Ülikool Maks & Mooritsa vastu. Mäng toimus pärast lehe trükkiminekut ning seega ei ole siinkohal võimalik tulemust ära tuua. Küll aga saab kindlalt väita, et selles mängus ei saanud kaasa teha Rapla mängujuht Brandon Childress.

Põhiturniiri eelviimases kohtumises Tallinna Kalev/TLÜ vastu sai Childress tõsise vigastuse, mis hoiab teda väljakult eemal. Keeruline on öelda, millal ta uuesti mängida saab. “Olukord läheb päev-päevalt paremaks, aga täpseid prognoose väljakule tuleku kohta ei julge veel teha. Parem kui varem, aga kindlasti mitte varem, kui mängija on tervislikult heas konditsioonis,” andis Avis Utilitas Rapla teada. Veel teatasid nad: “Brandonil esines põlve põrutus, mille tagajärjeks on liigese turse ja valulikkus. Õnneks luud ja ligamendid on terved, küll aga on turse tõttu häiritud põlve liikuvus. Arstide soovitusel tuleb anda jalale aega taastumiseks. Omalt poolt teeme kõik mis võimalik, nagu liikuvuse taastamise protseduurid ja vajalikud valu ning põletiku medikamendid.”

Veerandfinaalseeria Tartu Ülikooli vastu mängitakse kahe võiduni. See tähendab, et edasipääseja võib selguda juba teises mängus, mis toimub reede, 23. aprilli õhtul. Kui kahe kohtumise järel on seeria 1:1 viigis, peetakse otsustav mäng laupäeval, 24. aprillil Raplas. Selles paaris on selge favoriit Rapla. Senise hooaja jooksul on samad meeskonnad läinud vastamisi kuus korda ning iga kord on võitjana väljunud Rapla. Mängud on võidetud tulemusega 76:74, 86:59, 103:69, 76:70, 77:67 ning 81:65.

Selle paari võitja läheb poolfinaalis vastamisi Pärnu Sadama või Tallinna Kalev/TLÜ-ga sõltuvalt sellest, kes nende paari võidab. Esmaspäeval, 26. aprillil vaatab Eesti Korvpalliliit olukorra üle ja otsustab koostöös klubidega, millise formaadiga liigutakse edasi poolfinaalides. Võimalik on nii kolme võiduni peetavad seeriad kui ka nelja meeskonna finaalturniir. Ühtlasi teatas korvpalliliit, et kui mõni meeskond peaks jääma isolatsiooni, jätkatakse mängudega pärast isolatsioonikohustuse lõppu.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare