7.2 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
UudisedRapla haiglas vaktsineeritakse kõiki riskirühma kuuluvaid inimesi

Rapla haiglas vaktsineeritakse kõiki riskirühma kuuluvaid inimesi

SA Raplamaa Haigla annab teada, et ootab Covid-19 vastu vaktsineerimisele 29. aprillil, 30. aprillil ja 4. maist kuni 7. maini. Vaktsineerimisel kasutatakse Pfizer/BioNtech vaktsiini. Vaktsineerima oodatakse kõiki riskirühma kuuluvaid inimesi vanusest sõltumata ning kõiki inimesi, kes on vanemad kui 65aastased või kes sel aastal veel 65aastaseks saavad, seda sõltumata riskirühma kuulumisest. COVID-19 haiguse läbipõdenuid vaktsineeritakse ühe doosiga nädal kuni kuus kuud pärast tervenemist.

Registreerida saab end helistades 48 44050. Liinid on avatud E–R kell 8.00–16.00. Aja saab broneerida ka üleriigilise digiregistratuuri teel. Vaktsineerimise ajad on digiregistratuuris nähtavad vaid inimestele, kes loetletud sihtrühmadesse kuuluvad. Infot riskirühma kuulumise kohta saab küsida perearstilt. Aega saavad broneerida kõikide Eesti elanikud.

Kuidas broneerida digiregistratuuris aeg COVID-19 vaktsineerimiseks?

  • Logige sisse üleriigilisse digiregistratuuri (www.digiregistratuur.ee või www.digilugu.ee) autentides end Smart-ID, Mobiil-ID või ID-kaardiga
  • Kui olete vaktsineeritavate inimeste sihtrühmas, siis ilmub sisse logimisel avalehele sellekohane teavitus
  • Liikuge edasi vabade aegade otsinguvaatesse
  • Valige endale sobiv aeg
  • Tulge vaktsineerimisele õigel ajal ja teavitage e-kirja teel, kui Te ei saa tulla: [email protected]
  • Kui Te ei oska digiregistratuuri kasutada, helistage abi küsimiseks telefonil 6003 033, kõnesid võetakse vastu iga päev kell 10-14.

Kuidas tulla vaktsineerimisele?

  • Võtke kaasa ID-kaart ja kui Teil on olemas, siis ka vaktsineerimispass
  • Pange selga riided, mis võimaldavad õlavarre paljastamist
  • Sisenege Raplamaa Haigla polikliiniku registratuuri sissepääsust
  • Registratuuri sisenemisel tehke käte antiseptika, pange ette uus mask (maskid asuvad registratuuri teenindusletil) ja hoidke turvalist distantsi teistega ning täitke tervisedeklaratsioon
  • Pange välisriided garderoobi ja liikuge haigla polikliinikusse (jälgige suunavaid silte). Vaktsineerimine toimub kabinetis 3 ja/või kabinetis 9

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Irene Marita
28. apr. 2021 01:22

KENA KÕIK,AGA MASKID EI PEAKS MITTE ASUMA TEENINDUSLETIL,KUST IGAÜKS NEID OMA KÄEGA VÕTAB KUIS OSKAB. TEGELT PEAKSID MASKID OLEMA DESINFITSEERITUD VEDELA DESOVAHENDIGA ;MIS SUUDAB TAPPA MÕLEMAKESTALISI VIIRUSEID. SEL LIHTSAL PÕHJUSEL, ET ME EI TEA, KES JA KUIDAS NEID TOOTNUD ON.
MUIDEKS, IGAÜHEL POLE KAUGELTKI SEDA NUBLAKAT ARVUTI KÜLJES, MILLEGA ID KAARTI KASUTADA SAAB, RÄÄKIMATA NUTIKATEST JA SMARTIDEST. ERITI VAMEMAL PÕLVKONNAL. NIIPALJU PEAKSID IKKA ÜLEMUSED TEADMA -KUIDAS INIMESED TEGELIKULT ELAVAD. MIS RAHADEGA.