spot_img
1.6 C
Rapla
Kolmapäev, 8 veebr. 2023
spot_imgspot_img
spot_img
SportAvis Utilitas Rapla alustas poolfinaale valusa kaotusega Pärnule

Avis Utilitas Rapla alustas poolfinaale valusa kaotusega Pärnule

Neljapäeva, 29. aprilli õhtul sai Pärnus alguse Paf Korvpalli Meistriliiga poolfinaalseeria Pärnu Sadama ja Avis Utilitas Rapla vahel. Kolme võiduni mängitavat seeriat läks 1:0 juhtima Pärnu võites mängu 76:69. Kodumeeskond hoidis mugavat eduseisu suure osa kohtumisest. Lõpuminutitel püüdis Rapla mängu küll vigadega päästa, kuid tulu sellest ei tõusnud.

Rapla mängujuht Brandon Childress tegi seekord kahvatu etteaste visates 13 punkti. Tavapäraselt on tema panus olnud rohkem kui kakskümmend punkti. Paras hoop Rapla mängule oli ka Tom Kaldre viies isiklik viga kaheksa minutit enne kohtumise lõppu.

Algviisikud:
Avis Utilitas Rapla: Al-Wajid Aminu, Roberts Freimanis, Brandon Childress, Tom Kaldre, Sven Kaldre
Pärnu Sadam: Edon Maxhuni, Märt Rosenthal, Mihkel Kirves, Robert Valge, Linards, Jaunzems

Esimesel kümnel minutil sai Pärnu oma kaitse hästi pidama ja rünnakul Raplale palju võimalusi ei avanenud. Tulemus oli see, et teisele veerandajale mindi vastu kodumeeskonna 17:11 eduseisus.

Teist veerandaega alustas Rapla hoopis teise hooga ning läks juhtima seisul 25:24, kui Saimon Sutt tabas kolmepunktiviske. Eduseisu suudeti hoida poolaja lõpuni. Pikemale puhkepausile läks Rapla eduseisus 30:27.

Kolmas veerandaeg kulges juba raskemalt. Skoor oli viigiline veel seisul 39:39, aga siis haaras initsiatiivi Pärnu minnes juhtima 45:40. Kuigi veerandaja lõpus viskas Rapla veel üheksa punkti, siis enne otsustavat kümmet minutit oli Pärnu edu ikkagi 52:49.

Kui neljandal veerandajal jäi mängida kaheksa minutit, sai Tom Kaldre viienda isikliku vea ja rohkem seega kaasa teha ei saanud. Pärnu oli sel hetkel 2-punktilises eduseisus. Loetud minutid hiljem juhtis juba Rapla seisuga 62:59. Selle skoori tõi tabloole Roberts Freimanise kolmepunktivise. Edasi tuli võitluslik mäng, kuid Pärnu mängijad olid visetel täpsemad. Kui lõpusireenini jäi 30 sekundit oli Pärnu edu 71:65. Sealt enam Rapla tagasi tulla ei suutnud. Pärnu võitis kohtumise tulemusega 76:69

Rapla resultatiivseim oli Roberts Freimanis 18 punktiga. Saimon Sutt kogus oma kontosse 14 punkti. Võimsas hoos olid Pärnu poolelt Edon Maxhuni 21 ja Robert Valge 18 punktiga.

Avis Utilitas Rapla ja Pärnu Sadama vaheline poolfinaalseeria jätkub laupäeval, 1. mail, kui meeskonnad võtavad teineteiselt mõõtu Raplas Sadolin spordihoones.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused