14.9 C
Rapla
Reede, 3 mai 2024
SportPärnu Sadam läks poolfinaalseeriat 2:0 juhtima

Pärnu Sadam läks poolfinaalseeriat 2:0 juhtima

Avis Utilitas Raplal on taaskord selg vastu seina. Laupäeva, 1. mai õhtupoolikul Sadolin spordihoones toimunud mängus Pärnu Sadama vastu tunnistas Rapla vastaste 79:72 paremust. Pärnu juhib nüüd Paf Korvpalli Meistriliiga poolfinaalseeriat 2:0, mis tähendab, et edasipääsust on nad vaid ühe võidu kaugusel. Seeria järgmine kohtumine toimub teisipäeval, 4. mail Pärnus. Kui Avis Utilitas Rapla kaotab ka siis, tuleb hakata valmistuma kolmanda-neljanda koha mängudeks.

Kohtumine algas Sadolin spordihoones ilusasti. Esimese kolme minutiga läks Rapla 9:0 juhtima. Seejärel ärkas ka Pärnu ning jõudis veerandaja lõpuks viigini 18:18, kui Linards Jaunzems tõi viimastel sekunditel kolm punkti. Rapla vaatenurgast rauges imeline mängu algus keskpäraseks veerandaja lõpuks.

Esimest korda läks Pärnu mängu juhtima teisel veerandajal kui seis oli 22:21. Sealt edasi hoidsid nad terve mängu jooksul mugavat eduseisu. Esimese poolaja võitis Pärnu seisuga 39:35. Tähelepanuväärne oli see, et Rapla tegi esimesel poolajal tervelt üksteist pallikaotust samal ajal kui Pärnul oli neid neli.

Kolmanda veerandaja alguses viskas Pärnu seitse punkti järjest jättes Rapla esimestel minutitel nulli peale. Kui Rapla lõpuks korve viskama hakkas, siis tulid need harva. Lisaks teenis Sven Kaldre neljanda isikliku vea. Kolmas veerandaeg kuulus selgelt Pärnule, kes läks otsustavale kümnele minutile vastu eduseisus 58:49.

Viimasel veerandajal ei jõudnud Rapla kordagi Pärnule ohtlikult lähedale. Kodumeeskonna esimesed punktid tulid alles siis kui neljandat veerandaega oli mängitud 4 minutit ja 20 sekundit. Lõpuminutitel oli vahe viis punkti, kuid väiksemaks see enam ei kahanenud. Pärnu Sadam võitis tulemusega 79:72.

Kohtumise resultatiivseim mängija oli Rapla mängujuht Brandon Childress, kes viskas 24 punkti. Roberts Freimanis ja Tom Kaldre toetasid mõlemad 15 punktiga. Pärnu Sadama resultatiivsemad olid Edon Maxhuni ja Robert Valge, kes mõlemad viskasid 16 punkti.

Algviisikud:
Avis Utilitas Rapla: Roberts Freimanis, Brandon Childress, Tom Kaldre, Sven Kaldre, Shaquille Doorson
Pärnu Sadam: Edon Maxhuni, Märt Rosenthal, Mihkel Kirves, Robert Valge, Kristjan Kangur

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare