18.3 C
Rapla
Reede, 3 mai 2024
SportAvis Utilitas Rapla mängis taas selja vastu seina

Avis Utilitas Rapla mängis taas selja vastu seina

Avis Utilitas Rapla mängis teisipäeva, 4. mai õhtul senise hooaja olulisima mängu. Kahjuks ei ole võimalik siinkohal tulemust välja tuua, sest mäng Pärnu Sadama vastu toimus pärast lehe trükkiminekut.

Oluline oli see kohtumine seetõttu, et tegemist oli poolfinaalseeria kolmanda mänguga, millest kaks esimest oli võitnud Pärnu. Kui Rapla teisipäeva õhtul kaotas, sai seeria sellega läbi. Kui Rapla võitis, toimub järgmine mäng neljapäeval, 6. mail Raplas Sadolini spordihoones. Kaotuse korral hakkab Rapla mängima kolmanda-neljanda koha seeriat Rakvere Tarvase vastu.

Paf korvpalli meistriliiga poolfinaalseeria Pärnu Sadama ja Avis Utilitas Rapla vahel sai alguse neljapäeval, 29. aprillil. Esimene kohtumine toimus Pärnus ning kodumeeskond teenis võidu 76:69. Pärnu poolelt olid selles kohtumises heas hoos Edon Maxhuni ja Robert Valge, kes viskasid vastavalt 21 ja 18 punkti. Rapla poolelt tabas Saimon Sutt neli kolmepunktiviset, saades kokku oma nimele 14 punkti. Meeskonna resultatiivseim oli selles mängus Roberts Freimanis 18 punktiga.

Raplal avanes võimalus seeria viigistamiseks laupäeval, 1. mail, kui Pärnu Sadamat võõrustati kodusaalis. Selles vastasseisus oli Pärnu parem 79:72. Rapla poolelt viskas Brandon Childress üleplatsimehena 24 punkti. Kaotusest see siiski ei päästnud. Teisipäeval, 4. mail toimunud mäng, mis võis Pärnu võidu korral osutuda otsustavaks, peeti Pärnus.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare