14.4 C
Rapla
Laupäev, 27 apr. 2024
SportKertu Laak hakkab mängima Saksamaa kõrgliigas

Kertu Laak hakkab mängima Saksamaa kõrgliigas

Kohilast sirgunud võrkpallur Kertu Laak astus oma karjääris järgmise sammu ning hakkab alates järgmisest hooajast mängima Saksamaa kõrgliigas. Tema uus koduklubi on Schwerini SSC Palmberg. Senimaani mängis Laak Itaalia kõrgliigas Chieri naiskonnas.

Juba varem on ta öelnud, et põhjus, miks ta soovis Itaalia klubist lahkuda, oli soov mujal rohkem mänguaega teenida. Intervjuus ERR-ile ütles Laak, et põhiline põhjus, miks ta otsustas liituda Schwerini SSC Palmbergiga, oli just see, et klubi pakkus talle suuremat vastutust ja rohkem mänguaega. “Seda jäi viimasel kahel hooajal Itaalias natuke väheseks. Olin natuke teistsuguses rollis, seekord pakutakse mulle põhikohta ja neil on ka väga hea treener. Oli ka rahaliselt hea pakkumine,” lisas Laak.

Praegu viibib Kertu Laak Eesti koondise juures, kus valmistutakse Euroopa meistrivõistluste valikmängudeks. Eesti sõidab järgmisel nädalal Valgevenesse, kus kohtutakse 10.-14. maini A-alagrupi turniiril Valgevene ja Šveitsiga. Finaalturniirile pääsemiseks tuleb alagrupis tulla kahe parema sekka.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare