11.2 C
Rapla
Neljapäev, 21 okt. 2021

Rapla läheb Tarvasele vastu ilma Childressita

Avis Utilitas Rapla mängujuht Brandon Childress käesoleval hooajal enam väljakule ei jookse. Viimases kohtumises Pärnu Sadama vastu sai ta mängijate kokkupõrkel löögi parema põlve pihta. Valulikust põlvest leiti Ida-Tallinna keskhaiglas läbi viidud MRT uuringute käigus lahtine kõhre tükk, mis vajab kirurgilist sekkumist.

Täna, 7. mai õhtul läheb lahti Paf Korvpalli Meistriliiga pronksiseeria Rakvere Tarvase vastu, aga nüüd on selge, et Avis Utilitas Rapla ameeriklasest mängujuht selles kaasa teha ei saa.

Rapla korvpallikool teatas, et Childress naaseb kodumaale ja läheb kohe operatsioonile oma koduülikoolis Wake Forest-is. Childress lahkub meeskonna juurst eesoleva esmaspäeva, 10. mai varahommikul. See tähendab, et tal on võimalus veel kahes eesootavas mängus meeskonda pingilt toetada.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised