Pronksiseeria Rapla ja Rakvere vahel püsib pingelisena

0
207
Foto: Siim Solman

Teisipäeva, 11. mai õhtul jätkus Paf korvpalli meistriliiga pronksiseeria Avis Utilitas Rapla ja Rakvere Tarvase vahel. Kuna pall pandi mängu pärast lehe trükkiminekut, ei ole tulemust võimalik siinkohal ära tuua. Küll aga saab välja tuua, et enne teisipäevast mängu oli pronksiseeria seis viigiline 1:1.

Seeria esimese kohtumise reedel, 7. mail võitis Rakvere Tarvas 77:73. Pühapäeval, 9. mail avanes Raplal võimalus revanšiks ja see kasutati ära. Seeria teine kohtumine võideti veenvalt 90:73. Märkimisväärne on see, et enne pronksiseeria algust toimusid Rapla meeskonna koosseisus suured muudatused. Vahetult enne esimest mängu Tarvase vastu teatas Rapla korvpallikool, et senise mängujuhi Brandon Childressi hooaeg sai vigastuse tõttu läbi.

Poolfinaalide viimases matšis Pärnu Sadama vastu sai ta mängijate kokkupõrkel löögi parema põlve pihta. Valulikust põlvest leiti Ida-Tallinna keskhaiglas läbi viidud MRT uuringute käigus lahtine kõhretükk, mis vajab kirurgilist sekkumist. Esmaspäeva, 10. mai hommikul sõitis Childress tagasi Ameerika Ühendriikidesse, et minna operatsioonile oma koduülikoolis Wake Forestis. Childressi asendas Rapla meeskonnas Gregor Ilves, kes oli sinnamaani viibinud ajateenistuses.

Teisipäeva, 11. mai õhtul toimunud kolmas mäng Tarvase vastu peeti Raplas Sadolini spordihoones, kuid pealtvaatajad ei olnud jätkuvalt saali lubatud. Loomulikult oli tegemist olulise mänguga, ent päris otsustav see siiski veel ei olnud. Ükskõik kumb meeskond selle mängu võitis, läheb seeria ikkagi edasi. Pronksmedalid riputatakse kaela meeskonnale, kes võidab kolm mängu.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare