-2.8 C
Rapla
Kolmapäev, 24 apr. 2024
UudisedPresident Kersti Kaljulaid käis Raplamaal maakonnavisiidil

President Kersti Kaljulaid käis Raplamaal maakonnavisiidil

President Kersti Kaljulaid viibis kolmaspäeval, 12. mail Raplamaal maakonnavisiidil. Päeva jooksul külastas ta siinseid ettevõtteid ja kohtus omavalitsuste juhtidega.

Päev algas külastusega Salutaguse Pärmitehasesse ning sealt edasi tegi president tutvust Kaitseliidu Rapla maleva tegemistega.

Raplas külastas ta korvpallikooli, kus kooli vedaja Jaak Karp kinkis talle Avis Utilitas Rapla meeskonna särgi. President ütles, et tal on korvpalliga olemas emotsionaalne side. Algklassides õppis ta koos tuntud korvpalluri Rauno Pehkaga ning nad suhtlevad tänase päevani. “Läbi Rauno kasvamise tippkorvpalluriks on kõik Tallinna 44. Keskkooli (praegune Mustamäe Gümnaasium – toim.) meie lennu vilistlased korvpallile kaasa elanud. Minu side korvpalliga on pigem emotsionaalne ja mitte tehniline. Et teha kaks sammu ja vise, see ei tule mul üldse välja,” rääkis president.

Veel külastas ta päeva jooksul ettevõtet Höhle OÜ, mis toodab fiiberoptiliste kaablite paigaldamiseks vajalikke mikrotorusid. Samuti käis ta ida-friisi piimalambaid ning eesti maatõugu veiseid kasvatavas Männiku Piimalambad OÜ-s.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare