4.4 C
Rapla
Esmaspäev, 15 apr. 2024
SportIlvese vibulaskurid olid Pärnus hoos

Ilvese vibulaskurid olid Pärnus hoos

Anneli Viher

Eelmisel laupäeval, 15. mail toimus Pärnus Tammiste vibustaadionil Pärnu avavõistlus. Ilvese laskurid näitasid häid tulemusi ning võitsid kokku 6 poodiumikohta.

Sportvibu naiste klassis oli Triinu Lilienthal võistluse esimeses pooles alistamatu, ületades oma isiklikku rekordit 14 punktiga, mis on nüüdsest 655 punkti. Kokkuvõttes tuli koondisekaaslase Laura Nurmsalu paremust tunnistada ning Lilienthalile hõbemedal. Sportvibu meeste klassis saavutas Karl Kivilo samuti hõbemedali, klubikaaslane Taavi Ennemuist teenis 5. koha.

Kadettide neidude arvestuses võitis kulla Tessa Cathlen Tammik ja Mirtel Popsile samas arvestuses neljas koht. Sportvibu noorte tüdrukute klassis oli Nora Haas võitmatu, teenides 654 punktiga kuldmedali.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare