-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Politseiteated


Kehtna vald

13. mail teatati politseile, et mai alguses on Staadioni teel kõrvalhoonest varastatud Makita kaasaskantav raadio, kaks reisikohvrit, telk ja viis magamiskotti. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 330 eurot.
14. mail teatati politseile, et Kehtna vallas lõi seni tuvastamata isik kruvikeerajaga vastu kätt 56-aastasele mehele ning tahtis talle murutraktoriga otsa sõita. Juhtumi täpsemad asjaolud selgitatakse menetluse käigus.
17. mail sai politsei teate, et poolteist kuud tagasi on Selja külas vahelaost varastatud kuusepalki. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 2480 eurot.


Rapla vald

15. mail sai politsei teate, et ööpäeva jooksul on Rapla vallas sisenetud tööstushoonesse, kust varastati tööriistu ja ehitusmaterjale. Esialgsel hinnangul on tekitatud varaline kahju ligi 1490 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Maastikupõlengud Rapla vallas

11. mail kell 16.58 said päästjad teate kulupõlengust Rapla vallas Põlliku külas. Põles metsaalune ning neli ligi kuue meetri pikkust puuriita. Teataja ise alustas koheselt ka kustutamisega, kuid tuli liikus kiiresti metsa suunas. Päästjad likvideerisid tulekahju kell 18.09.

11. mail kell 17.55 teatati häirekeskusele maastikupõlengust Rapla vallas Sulupere külas. Põles raiesmik ja jõeäärne võsa ligi ühe hektari suurusel alal. Päästjate hinnangul võis põleng alguse saada inimeste hooletusest, kes ala läbivat jalgteed kasutavad. Tulekahju likvideeriti kell 19.53.

Prügikastid põlesid

12. mail kell 15.33 teatati häirekeskusele, et Eidapere alevikus Eidapere kooli läheduses põles kaks suurt prügikasti. Kohal olnud inimesed suutsid suurema põlengu ise maha saada ning tõmbasid ka prügikastid hoone seinast kaugemale. Päästjad kustutasid prügikonteinerid lõplikult ning kontrollisid ohutuse tagamiseks üle ka hoone fassaadi.

Põles kortermaja keldris

15. mail kell 15.01 said päästjad teate põlengust Kohila alevikus Tööstuse tänaval asuva kortermaja keldris. Päästjate saabudes oli suits levinud üle kogu keldri, kuid trepikotta levinud ei olnud. Suitsusukeldujad kustutasid põlengu ning seejärel asuti tuulutama keldrit, kasutades suitsu välja suunamiseks ülerõhuventilaatorit. Keldris olnud inimene pääses iseseisvalt välja, kuid toimetati tervisekontrolliks haiglasse. Päästjate esialgsel hinnangul võis tulekahju alguse saada elektrisüsteemi rikkest.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare