-0.1 C
Rapla
Neljapäev, 18 apr. 2024
SportRapla ralli lükkub taas edasi

Rapla ralli lükkub taas edasi

Rapla ralli pidi esialgsete plaanide kohaselt toimuma juba 2020. aasta kevadel. Uuesti püüti seda korraldada tänavu 28. ja 29. mail. Nüüd teatasid korraldajad, et ralli lükkub edasi ning põhjuseks on Covid-19 levikust tulenevad piirangud.

Rapla ralli korraldajate esialgne teade: “Tulenevalt Vabariigi Valitsuse poolt Covid-19 viiruse leviku tõkestamiseks seatud piirangutest, oleme sunnitud Rapla ralli ka sel aastal ära jätma. Ralli korraldajad on püüdnud omalt poolt teha kõik, et võistlus toimuda saaks, kuid paraku ei ole see kehtivaid piiranguid arvesse võttes enam võimalik.” Esmaspäeva, 17. mai hommikul tärkas küll võimalus, et võistluse saab siiski sel aastal ära pidada. Peakorraldaja Kaido Vilu rääkis, et järgmine plaan on ralli ära sõita suve jooksul. Eesti Autospordi Liidule on sellekohane taotlus sisse antud.

Vilu rääkis, et mai lõpus ei ole kuidagi võimalik rallit läbi viia. “250 inimesega ei ole võimalik seda võistlust läbi viia. Kehtivate piirangute kohaselt peaksime juba kella kümnest õhtul lõpetama, aga viimane kiiruskatse algab kell üheksa. Samuti peaksin mina korraldajana garanteerima, et raja ääres ei ole pealtvaatajaid. See ei ole kuidagi võimalik,” rääkis Vilu. Nüüd on sihid seatud juuli lõppu ning lootus püsib, et selleks ajaks on riiklikud piirangud leevenenud.

Vilu ütles, et peas käisid ka mõtted Rapla ralli üldse ära jätta. “Seda siiski teha ei taha, sest nii paljud tuttavad ja isegi võõrad inimesed on kirjutanud ja uurinud, mis edasi saab. Alles eile vastasin ühele huvilisele Tartumaalt,” ütles ta. Seega on praeguse seisuga õhus lootus, et Rapla ralli sõidetakse suve jooksul.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare