spot_img
-0.6 C
Rapla
Reede, 31 märts 2023
UudisedUued vaktsineerimise ajad avatakse 22. mail

Uued vaktsineerimise ajad avatakse 22. mail

Sotsiaalministeerium on teada andnud, et COVID-19 vaktsineerimise ajad on hetkel peaaegu otsas. Veel leiab vaba aja peamiselt Ida-Virumaal. Uus suurem hulk vabu aegu avatakse digiregistratuuris sel laupäeval, 22. mail.

Aja saab broneerida digiregistratuuris www.digilugu.ee. Vaktsineerimise koht ei ole seotud inimese ametliku elukohaga – kõik võivad broneerida aja endale sobivasse piirkonda üle Eesti. Alaealistele peab aja broneerima tema seaduslik esindaja.

Aegu saab broneerida ka telefonil 1247, mis töötab 7 päeva nädalas kell 8.00-20.00.Telefoni teel saab aegu broneerida kõikidesse vaktsineerimiskohtadesse üle Eesti. Samal numbril saab vajadusel vastuseid COVID-19 vaktsineerimise kohta tekkivatele küsimustele.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused